Ask.com. Hogy került a gépre?
- telepítettél valami plugint, mikor letöltötted a zenéket
- már korábban települt valami programmal, csak közben nem volt böngésző restart, így eddig nem vetted észre
Ha ezeket nem te csináltad, akkor esetleg valaki más ugyanígy, aki hozzáfér még a gépedhez. Egyébként állítsd vissza, ha annyira zavar, pár másodperces munka.
Ez az.
Hogyan tudom kitörölni?
Az Eszközök/Kiegészítők/Kiterjesztésekből már töröltem, de ugyanúgy itt van még mint kezdőlap még mindig ez jelenik meg sajnos. :-(
Köszi a segítséget!
Mozilla Firefox menűben Eszközök, Beállítások, Kezdőlap, ide írd be: www.google.hu/firefox
Kezdőlap és kereső egyben.
Itt is hasonló volt a helyzet, annyi eltéréssel, hogy firefox induláskor az első ablakban még a normális kezdőoldalam jött be, minden ezután megnyitott új lapon azonban az ask.com.
Találtam a firefox kiegészítők közt egy számomra ismeretlen New Tab nevű kiegészítőt, azt leszedtem és böngésző újraindítás után megoldódott a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!