Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Tűzfal HIPS és sallangok nélkül?

Tűzfal HIPS és sallangok nélkül?

Figyelt kérdés

Különálló tűzfalat keresek, amiben nincs HIPS.

Nekem csak az kell, hogy rövid tanulómód után kérdezzen rá a neki új kimenő kapcsolatokra. Persze emellett blokkolja a veszélyes bejövő csomagokat.

Nem ártana, ha ingyenes lenne és az avast!-tal legyen kompatibilis.

Az se zavar, ha az adott tűzfalban van HIPS modul, de annak alkalmazása nélkül is jól működnek a fent említett funckiói.

64-bites Windows 7-re kéne.

Van ilyen, vagy ez már túl sok kívánság? :D

2011. aug. 7. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én comodot használok, defense, és sandbox kikapcsolható benne, tűzfalnak meg sztem fasza, tanulómód is van benne, és könnyen kezelhető sztem utólag is a házirendek megváltoztatása.

[link]

2011. aug. 7. 19:06
 2/11 anonim ***** válasza:

Én a helyedben maradnék a win7 tűzfalánál, jól összerakták azt.

Ha a Comodot kipróbálod, és esetleg hibák lépnek fel a rendszer indításakor, összességében lassulni fog a géped, vagy egy nap egyáltalán semmit nem tudsz kezdeni vele, nem a windowsban, hanem a comodo-ban lesz a hiba, uninstall megoldja. Én szóltam.

2011. aug. 7. 21:08
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem akarok COMODO-t, taszít.

Csak nem akartam pluszban még azt is odaírni. :D

2011. aug. 7. 21:18
 4/11 A kérdező kommentje:
Mostmár nem bízom a jelenlegi védelemben, jobb tűzfal kéne..
2011. aug. 7. 21:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Érdekes nekem comodo van 1 éve, és soha nem volt vele problémám, de ha Comodo taszít, akkor itt ajánlották már a Zonealarmot, de a Win7 tűzfala is elég lenne....ha meg neked semmi nem tetszik, akkor ajánlom az Ubuntu Linuxot :)
2011. aug. 7. 21:48
 6/11 A kérdező kommentje:

Semmi se tetszik. :D Ez a bajom a Windows-zal, mert amúgy szeretném.

Hát egy megszokásból használt gyenge vírusirtó és a beépített tűzfal nem hinném, hogy elég. :D

2011. aug. 7. 21:49
 7/11 anonim ***** válasza:
XP-é tényleg nem lenne elég, de a win7-ét tényleg összerakták, ahogy a nagykönyvben meg van írva, nézz utána a véleményeknek róla (google talál bőven). És ezt úgy mondom, hogy eleve abból indulok ki, hogy minden microfos termék egy rakás tudjuk, mi. Ez a kivétel.
2011. aug. 7. 22:06
 8/11 anonim ***** válasza:
XP-re kiváló pl. a valódi kódos ESET tűzfala.
2011. aug. 7. 22:22
 9/11 anonim ***** válasza:
én a még win7 használtam én is külső tűzfalat használtam VIPRE Antivirus Premium tűzfallal és webszűrőve és azért fogót pár betörési kísérletet meg én nem szeretem ha egy tűzfal nem társalgás velem
2011. aug. 10. 18:23
 10/11 anonim ***** válasza:
nem Tása lóg velem közűje a bajit mindig wintűzfal nem tesz ezért nem szeretem [link]
2011. aug. 10. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!