Ez milyen vírus volt? (avast)
Figyelt kérdés
win32/kukacka. magyar vírus? mit csinál a géppel?2011. júl. 29. 19:35
11/17 anonim válasza:
Próbáld megnyitni az Eset Online Scannert. Az le tudja törölni, benne van az összes valódi kódos ESET-NOD vírusadatbázisában. Sality a legrohadtabb trójai faló, ami létezik.
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
De lehet, hogy több fájlod fertőzött a Sality-vel, esetleg mással is, és akkor csak az újratelepítés segít. :(
Nem hinném, hogy az a sok fájlt, ill. a registry-t meg lehetne tisztítani CD-s vírusirtókkal, meg úgy egyáltalán.
Legközelebb használj másik vírusirtót. De ha az avast! mellett maradsz, akkor a legfrissebbet és nagyon erős beállításokkal!!!
Amúgy milyen és hány bites op.rendszerre szívtad ezt be?
14/17 anonim válasza:
És főleg frissült rendszeresen az Avast? Milyen tűzfalat használsz?
15/17 A kérdező kommentje:
avast internet securityt használok abba ha jól tudom van tűzfal
2011. júl. 31. 17:17
16/17 anonim válasza:
Ja, feltört? Akkor nem csoda, hogy beengedte a vírust.
mondjuk avasttól amúgy se csoda.
17/17 anonim válasza:
Kaptam mellékletként egy anyagot, le akartam tölteni, neme engedte, letiltotta a webvédelem a netet és a tűzfalon a böngészőket. Körülbelül így védi ki a támadásokat egy kőkemény, valódi kódos, tűzfalas védelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!