Ez milyen vírus volt? (avast)
Win32: , ha avast! detektálta, és ha már kötözködünk. :DD
Amúgy kukacka - xD
Itt is azt tudom írni, mint minden más hasonló kérdésnél:
Megbizonyosodni csak úgy tudsz, ha futtatod a Malwarebytes' Anti-Malware programot:
utána ezt is lehet:
Utána, ha még van türelmed, lehet a Kasperksy Virus Removal Tool-t is, de nem feltétlen kell ennyi mindent futtatni.
A Malwarebytes'-t csökkentett módban futtasd, ha ismered a csökkentett módot. Ha nem használtad a csökkentett módot soha, ne most kísérletezz!
Oké, jó, értem.
Csak azért írok úgy, mintha egy gépanalfabétával beszélnék, mert vannak olyanok (ójaj, én is mennyire de az voltam kb. még két éve is), és a kérdésből nem mindig derül ki, gépanalfabétával beszélek-e.
A cél, hogy esetleg ők is megértsék, legalább egy részét.
De remélem, semmit se éreztél lekicsinyítésnek. :)
kiegészítésnek még az előbbi irományomhoz:
(eltávolítás):
Removal instructions
If your computer does not have an up-to-date antivirus, or does not have an antivirus solution at all, follow the instructions below to delete the malicious program:
Update your antivirus databases and perform a full scan of the computer (Download a trial version of Kaspersky Anti-Virus). Attempting to remove the virus manually is pointless, since it has already infected a large number of executables on the computer in all probability, and all of these require to be cured. To cure the virus, you can also use the free utility (SalityKiller).
Delete the following system registry key values (see What is a system registry and how do I use it for details on how to edit the registry).
[HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\system]
"DisableTaskMgr" = "1"
"DisableRegistryTools" = "1"
If necessary, restore the following system registry key values:
[HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Security Center]
"AntiVirusOverride" = "1"
"AntiVirusDisableNotify" = "1"
"FirewallDisableNotify" = "1"
"FirewallOverride" = "1"
"UpdatesDisableNotify" = "1"
"UacDisableNotify" = "1"
[HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Svc]
"AntiVirusDisableNotify" = "1"
"FirewallDisableNotify" = "1"
"FirewallOverride" = "1"
"UpdatesDisableNotify" = "1"
"UacDisableNotify" = "1"
[HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\
Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile]
"DisableNotifications" = "1"
"DoNotAllowExceptions" = "0"
"EnableFirewall" = "0"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!