Most melyik vírusirtó a legjobb? [2011] Nem kell ingyenesnek lennie, bármi letölthető ingyen.
Figyelt kérdés
tudom voltak ilyen kérdések,de ott mindig valami régi linkekre hivatkoznak.Engem a mostani állás érdekel.
Most avastom van és nagyon nem jön be.
Kaspersky,Nod32 közt gondolkodom de jöhet bármi.
2011. júl. 26. 14:01
11/17 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem érdekel miként mondod,mintha az informatikus egy ember feletti lény lenne. És b+ a kamionos feleség anyádat. -.-
A választ,amúgy meg köszönöm.
2011. júl. 27. 13:52
12/17 anonim válasza:
Nem érdemes mérgelődni.
Nálam amúgy nagyon jól működik az újságkódos ESET Smart Security.
13/17 anonim válasza:
Ha ingyeneset akarsz, akkor avast free.
Ha fizetnél érte, akkor kaspersky.
De ne tölts le feltörtet, mert az nem véd jól, akkor sem, ha úgy látszik. Az avast nem a legjobb, de mégis sokkal jobb, mint egy feltört.
14/17 anonim válasza:
én is csak ingyenest használok vagy próbaverziót és csak a kor ha ha nem tudja az ingyenes leszedni a vírust én így használóm a gépet https://www.youtube.com/watch?v=NMZ4_Ymfjes
15/17 anonim válasza:
Eset fix trójaival: ilyen egy tört vacak.
16/17 Kachy1 válasza:
Csak a tapasztalatomat írom le. Gyakorlatilag az összes free (az az ingyenest) kipróbáltam, nem sok jó tapasztalattal! Pl. az avast simán be engedte a trojait, amit a NOD-32 egyből kibökött. A noton volt a legmegbízhatóbb, de nagyon fogta a gépet. A teljes értékű NOD (nem free) a legmegfelelőbb, szerintem. Frissítéskor kissé lassítja a gépet, de kibirható ez a kis idő. És mindenre beriaszt, pl. a krackre is. Na de ezért tartom! :)
17/17 anonim válasza:
Szívom a fogam minden évben, de mégis megveszem újabb egy évre az Eset Smart Security6 licenszét (nem éppen olcsó), mert megbízhatóan védi a gépet. Ingyenesek sokkal gyengébbek, tört pedig nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!