Milyen vírusirtót tegyek fel a meglevő Avira mellé?
Figyelt kérdés
többen javasolták nekem, hogy hasznos lehet ha több vírusirtó is van a gépen...de azt se szeretném ha nagyon lelassítaná a gépet vagy ilyesmi...amúgy ha több van az nem okozhat gondot? nem "ütik" egymást vagy ilyesmi..?elég laikus vagyok ilyen téren..2009. ápr. 3. 20:11
1/8 A kérdező kommentje:
bocs a sok "több"-ért:-/)
2009. ápr. 3. 20:12
2/8 anonim válasza:
A nod32 még elfér mellette, de nem ajánlatos több vírusirtót egy időben futtatni mert összeakadnak.
3/8 A kérdező kommentje:
régebben volt NOD-om de azzal nálam mindig csak gond volt....(ASUS laptop..)aztán lett Norton,majd Avg...most meg az AVIRA...ez elég jó de nem tudom hogy elég-e..szóval összeakadnak..?az mit jelent?
2009. ápr. 3. 20:18
4/8 anonim válasza:
Mellé semmilyent (belassul a cuccos!)! Max. helyére. Én is a NOD32-t ajánlom, az a jó!! :P
5/8 anonim válasza:
Na jó én nem ajánlok vírusirtót.De semmi féleképpen ne tegyél fel kettőt!!!!
6/8 A kérdező kommentje:
ok.köszönöm a válaszokat.ezek szerint "félrevezettek" akik ezt javasolták:-/ még1x köszönöm.
2009. ápr. 3. 22:27
7/8 anonim válasza:
nyugodtan tehetsz fel kaspersky-t, a-squared freet, spybot search-t vagy bármit, lényeg az hogy a valós idejű ellenőrzés csak az avirába menjen (tehát azt ne telepítsd a többiben hanem csak a scanner részét)
egyébként a nodot még véletlenül se tedd fel, az avira nagyon jo választás ;)
antispy programokat is telepíthetsz akár valós idejű védelemmel is. persze te tudod mit bír el a géped.
a leg jobb mondjuk egy jó tűzfal, pl Comodo
8/8 anonim válasza:
Egy fajta programból csakis egy legyen fennt, mert nem hogy hasznos, de egyenesen fölöslegesen lassítja a gépet, és még bajt is okozhat, mivel egymást is vírusnak észlelik a jogosultságok miatt (ne menjünk bele...) Az új AntiVirus progamok mindegyike tartalmaz mindenféle kémprogram és rekllámvédelmet is, tehát teljesen felesleges még mást is felrakni. Egy jó antivirus legyen fenn, és kész. Az internet security -k is csak parasztvakításra vannak... Egy felhasználónak semmi szüksége nincs olyasmire mint amik abban vannak, fölösleges pénzkidobás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!