Milyen vírusirtót tudnátok ajánlani?
Én AVAST 6-ot használok. Ingyenes, és eddig bevált!
A kérdést meg azért nem engedi az oldal feltenni, mert volt már ezer ilyen kérdés, és lehet böngészni köztük!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=v%EDrusirt%F3
A szöveged lol :D
Amúgy, ha fizetősre gondolsz, vagy 30naponta 10percet szánsz az újratelepítésre, akkor ajánlptt az ESET
Ingyenes vírusírtók közül én Avirát másik gépen meg Avastot használok
Legális windows mellé megfelelő a Security Essentials
Ezek mellé ajánlott 1-2 hetente lefuttatni a Malwarebyte's-t
Illetve ha XP-d van akkor jöhet egy külön tűzfal program is, erre használom a Comodo-t
Újságkóddal vagy vásárolt licensszel ESET Smart Security. Jól beállítva tökéletesen védi a gépet.
ESET, NOD után sok gépet takarítottam már, Avast vicc.
AVG otthonra free verzió sok helyen bevált, a fizetőse céges, hálózatos rendsezrben is bizonyított.
ClamWion Free antivirus
én most ezt próbáltam ki és megvagyok vele elégedve
Avira vagy NOD32
Egyik ingyenes másik fizetős.
sok vírusirtót próbáltam, de nekem még mindig az ESET nyerő
ESET SMART SECURITY (tűzfalas, és levélszemét szűrővel)
ESET ANTIVIRUS (NOD32) (ha csak vírusírtó kell)
30 napig ingyenes, aztán újra kell telepíteni.
Működő regisztrációs kulcsokat viszont az interneten mindenhol találni. Így nem kell mindig újra telepíteni.
Illetve ajánlom a TNOD User and Password Finder programot, a netről leszedi a legújabb regisztrációs adatokat, és azokat automatikusan berakja az ESET-be. Szóval nem is kell hozzányúlni.
Az ESETnek meg van egy BETA verziója, aminek HIPS-je is van. Én azt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!