Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért csinálják a vírusokat?

Miért csinálják a vírusokat?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 19:24
 1/9 anonim válasza:
94%
mert vannak olyan 'emberek' akiknek beteges élvezetet okoz hogy megkárosíthatnak embereket, vagy pl üzleti haszonszerzés céljából, vagy épp másoknak akarnak pénzügyi kiesést okozni...
2009. márc. 31. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Az elsőt buliból csinálta akészitője,véletlenül szabadultel.+amit az első válaszoló irt.
2009. márc. 31. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hallottam egyszer, hogy a vírusok gyártásában jócskán benne van azoknak a cégeknek is a keze,akik a vírus-védő szoftvereket gyártják. Mindezt azért,hogy igény legyen arra hogy megvásárolják az emberek a termékeiket.

Bár ez csúnya vád,és csak mende-monda de logikus.Ha nem lenne vírus,nem lenne szükség vírusírtóra. Semmi más ez csak : Money,pénz $$

2009. máj. 31. 14:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Megegyeznek a cégek:

az egyik megcsinálja a vírust a másik a vírusírtrót hozzá

majd osztoznak a nyereményen

elterjeszti az egyik a vírust->a másik jó pénzért vírusírtót

ennyi

2009. nov. 29. 14:13
 5/9 anonim válasza:
100%
Mert azok az emberek csak akkor képesek életjelenséget mutatni,ha a gépeink és az életünk parazitái lehetnek.
2010. jan. 22. 10:19
 6/9 anonim válasza:
100%

1: Mert k****ra ráérnek.

2: Haszonszerzés. (Bankkártyaszám, stb... + el tudják adni a vírusirtókat a cégek.)

2010. febr. 7. 00:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy kis bu**-zi G*ci**k. Ez már a második windows amit szétkú*r*tak a vírusok.
2010. máj. 7. 15:14
 8/9 anonim válasza:
100%
nekem nem egyszer kellett újratelepíteni vírus miatt :(, többször torrent miatt
2010. jún. 22. 15:20
 9/9 anonim válasza:

Hát igen, ez csakis a pénz körül forog. Nem hiába vannak mindenféle ultramodern hipi-szupi vírusírtóként reklámozott programok, amelyek még azt is csinálják hogy hamis adatokat közölnek. Pl a normális vírusírtó talál mondjuk 40-50 vírusos fájlt, míg az ilyen hamisak 400-500-at. Velem már volt ilyen. természetesen ott van hogy "mindet kiírtani" de ha rákattintassz megtudod mi benne az aljas pénzleső dolog. Egyből ki fogja írni hogy "Vedd meg a teljes programot X dollárért", és persze mindenféle csupa "jó" tulajdonságot felsorolnak a programmról.

Szerintem is a benne van a vírusírtóü készítők keze a vírus kreálásában, sőt nem is 1 olyan vírusírtót láttam ami egy bizonyos vagy veszedelmes vírus nevét hordozta jelen esetben pl az anti- előtaggal. Ha utána keresel te is láthatsz ilyet.

2010. szept. 26. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!