Miért csinálják a vírusokat?
Én azt hallottam egyszer, hogy a vírusok gyártásában jócskán benne van azoknak a cégeknek is a keze,akik a vírus-védő szoftvereket gyártják. Mindezt azért,hogy igény legyen arra hogy megvásárolják az emberek a termékeiket.
Bár ez csúnya vád,és csak mende-monda de logikus.Ha nem lenne vírus,nem lenne szükség vírusírtóra. Semmi más ez csak : Money,pénz $$
Megegyeznek a cégek:
az egyik megcsinálja a vírust a másik a vírusírtrót hozzá
majd osztoznak a nyereményen
elterjeszti az egyik a vírust->a másik jó pénzért vírusírtót
ennyi
1: Mert k****ra ráérnek.
2: Haszonszerzés. (Bankkártyaszám, stb... + el tudják adni a vírusirtókat a cégek.)
Hát igen, ez csakis a pénz körül forog. Nem hiába vannak mindenféle ultramodern hipi-szupi vírusírtóként reklámozott programok, amelyek még azt is csinálják hogy hamis adatokat közölnek. Pl a normális vírusírtó talál mondjuk 40-50 vírusos fájlt, míg az ilyen hamisak 400-500-at. Velem már volt ilyen. természetesen ott van hogy "mindet kiírtani" de ha rákattintassz megtudod mi benne az aljas pénzleső dolog. Egyből ki fogja írni hogy "Vedd meg a teljes programot X dollárért", és persze mindenféle csupa "jó" tulajdonságot felsorolnak a programmról.
Szerintem is a benne van a vírusírtóü készítők keze a vírus kreálásában, sőt nem is 1 olyan vírusírtót láttam ami egy bizonyos vagy veszedelmes vírus nevét hordozta jelen esetben pl az anti- előtaggal. Ha utána keresel te is láthatsz ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!