Újraregisztrált-e már valaki Avasztot?
Figyelt kérdés
Holnap lejár a regisztrációm és ma már kétszer is kértem az újraregisztrálást,de már 2-3 órája semmi változás.Esetleg frissítéskor lesz valami?2011. júl. 13. 17:53
1/6 anonim válasza:
Lehet csak holnap jön kód vagy változás nekem is ígyvolt
2/6 anonim válasza:
Nekem karácsonykor simán ment. Csak két kattintás.
Milyen verzió van fent neked?
3/6 A kérdező kommentje:
A legújabb verzió van fenn.Az a gyanúm,hogy meg kell várni,hogy lejárjon és utána bírom újra regisztrálni.Addig még pár órám.
2011. júl. 14. 14:05
4/6 A kérdező kommentje:
Azóta lejárt a reg.idő és nem sikerült újraregisztrálnom,hanem letöröltem és letöltöttem egy újat ami harminc napos,de írja hogy regisztráljak,na rá klikkeltem már vagy három-négyszer de eddig meg semmi.Hogy megy ez?
2011. júl. 16. 09:06
5/6 A kérdező kommentje:
Okulásul mindenkinek!Az Outpost tűzfalam okozta a galibát.Az avast telepítése után blokkolta az internetem és az E-mailem,ezért vagy ötször-hatszor letöröltem és telepítettem az Avastot,mígnem "tanulásra" állítottam a tűzfalat és engedélyeztem neki az Avast működését.A regisztrációnál pedig azidőre kikapcsoltam a tűzfalat és pár pillanat alatt regisztráltam.Most minden rendben.Azért írtam ezt,hogy ha valakinek hasonló gondja akad,ez jusson eszébe.Sok sikert!
2011. júl. 16. 21:28
6/6 anonim válasza:
Nekem az ESET játszotta el ezt. A régi még munkahelyi volt, ezt nem töröltem, hanem beszereztem hozzá újságkódot. Elindult vele, aztán vészesen lelassult a net. Megnéztem: az első frissitésnél az összes engedélyezett kapcsolatot törölte a tűzfalon. Basszus. Interaktív mód, aztán egyenként betöltés (pl. Firefox, Chrome stb.), így már elfogadta a helyzetet. Rigolyás tűzfalak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!