Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi az a Blank Window 2?

Mi az a Blank Window 2?

Figyelt kérdés

Mikor bejelentkezek ezt dobja ki:

[link]

és nem engedi megnyitni az msn-t . Ha letöltök egy ujjat nem indul el a telepités? Mi lehet a baj?

Előre is köszönöm!

2011. júl. 12. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
az nem tudom, h mi lehet, de frissítened kéne az msn-t, azért nem jó rá a plus
2011. júl. 12. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
nem tudom frisiteni mert letöltök egy ujabb verziót és ahogy elindul a telepités rögtön el is tünik az ablak.
2011. júl. 12. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha tiszta lapot nyitsz: letörlöd mind2-t (start, vezérlőpult, programok telepítése és törlése alól, vagy ccleanerből - eszközök alatt kiadja a listát), ccleanerrel csinálsz egy registrypucolást, aztán hivatalos oldalról újrateszed.
2011. júl. 13. 02:16
 4/5 anonim ***** válasza:
am szó szerint a Blank Window azt jelenti h "üres ablak", de gondolom ezt tudtad
2011. júl. 13. 13:21
 5/5 A kérdező kommentje:
de mit töröljek le pontosan? mert néztem és a vezérlőpult-programok telepitése és törlése - és ott már nincs olyan h windows live messenger . De vannak windows live programok azokat töröljem le? és h tudnám eltüntetni ezt a blank windowt? nagyon fontos lenne mert emiatt nem birom kikapcsolni a gépet. Rámegyek a kikapcsolásra és mindig feldob egy kis ablakot hogy befejezés most vagy késöbb ezzel a programnévvel. Bármire megyek ujra feldobja megszámlálhatatlanszor.
2011. júl. 13. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!