Ez miért csinálja a window 7 az Eset Smart Security 4-nél?
Figyelt kérdés
Nagyjából egy hónapja csinálja azt, hogy a jobb sarokban lávő tálcaikonnál, (futó folyamatlistán) ott van ugye az Eset ikonja, és ha rákattintunk kétszer, akkor bejön ugye az Eset menüje. Na most az enyim azt csinálja, hogy felugrik, és abban a tizedmásodpercben el is tűnik, és gyakorlatilag nem látok belőle semmit mert elugrik. Nem találok rá magamtól magyarázatot, viszont a vírusírtó meg működik tökéletesen, frissít meg minden. Csak nincs menü, vagyis biztos van, csak nem látható...:S Ötlet? :) Újra tenni még nem volt kedvem.
Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 29. 10:24
1/9 A kérdező kommentje:
*windows 7
2011. aug. 29. 10:25
2/9 anonim válasza:
Ne kattints rá kétszer, hanem a jobb gombbal kattints rá egyet, akkor felugrik egy menü.
3/9 A kérdező kommentje:
Pont ez az, akárhogy kattintok rá, elugrik. Valami gond lehet, de nem tudom mi. Egyébként működik, frissít, de például ha a menüben szeretnék csinálni valamit, azt nem tudom elvégezni.
2011. aug. 29. 11:54
4/9 anonim válasza:
Csinálj egy rendszerellenőrzést.
5/9 A kérdező kommentje:
Mivel nincs mire kattintani így csak ezt úgy fogom tudni megoldani, hogy letörlöm és felteszem újra..de köszi:)
2011. aug. 30. 08:03
6/9 anonim válasza:
Startmenübe írd: CMD- CHKDSK c: /f A "C" az a meghajtó, amiről a rendszer betöltődik.
7/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszi szépen. Ez olyan mint rég op. rendszereken a Scandisk, sőt talán ugyanaz.
2011. aug. 31. 07:58
8/9 A kérdező kommentje:
*régi
2011. aug. 31. 07:58
9/9 anonim válasza:
Bocs, rosszul írtam, helyesen: CHKDSK C: /r
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!