Még mindig rajta van a Trójai Faló a gépemen?
avast vírusírtóm van és egyszercsak kiírta, hogy blokkolta a Trójai faló vírust, akkor ez mostmár nincs rajta a vírus?
Mielőtt kiírta volna ezt, előtte teljesen átvizsgáltattam a vírusirtóval a gépet és nem talált semmit, utána letöltöttem egy programot és ezután lassúnak éreztem a gépet/internetet/ és ekkor írta ki, hogy blokkolta a trójait és utána nagyon megijedtem és mindent letöröltem, amit a netről töltöttem le.
előre is nagyon köszönöm a választ
Ha még egyszer futtatni szeretnéd az avast!-ot (aminek nincs értelme, mert valószínűleg semmit se találna), akkor a Rendszertöltéskori vizsgálatot válaszd. Ott figyelj, mit rakatsz karanténba!
Amit letöltöttél, az lehetett vírusos, vagy egy oldalról jött a vírus. Vagy csak egy oldalt blokkolt. Ezért riasztott nemsokkal a vizsgálat után. Pont utána jött a támadás. :D
Mit írt ki azon kívül, hogy trójai program blokkolva? Menj az avast! tálcaikonjára, katt jobb egérrel, legutóbbi felugró üzenet megjelenítése. Ha szerencsénk van, újra láthatod a riasztást.
Futtasd a Malwarebytes' Anti-Malware programot!
A free-t kell letölteni. Telepítés után felajánlja a frissítést, frissíted, és teljes vizsgálat végrehajtása. A Pro verziót utasítsd e, ha fel is ajánlja! Az nem kell.
Rendszeresen futtasd. Máskor már nem fogja felajánlani a frissítést, ezt neked kell megtenned futtatás előtt!
Szerintem nincs semmi a gepeden.
De nezd meg ezzel is! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!