1/20 anonim válasza:
4. éve használom. Szerintem nagyon jó anti-virus.
2/20 anonim válasza:
Ha valaki helyesen írni se tud, annak mindegy, mi van a gépén, úgyis vírust fog kapni.
3/20 A kérdező kommentje:
most mit számit a helyesirás b@zdmeg rendes válaszokat várok -.-"
2011. jún. 24. 17:21
4/20 anonim válasza:
Mást használok, viszont nincs semmi baj az avast-tal, nekem nagyon tetszett, de (SZERINTEM) vannak "jobbak" is. Ez nagyon egyéni dolog, szintem mindenkinek más tetszik, van akit nem is érdekel, van olyan aki nem is tudja mit használ...
6/20 anonim válasza:
Íme egy normális válasz: 5 évig használtam, ha vírus került a gépre, az az én hibámból történt, mert átengedtem, hiába figyelmeztetett. Avast akkor jó, ha tudod, mit csinálsz a gépen, nem kattintasz rá minden f@szságra, és nem erőszakoskodsz mindent a gépedre. Win 7 tűzfala jó mellé, ha xp-t használsz, akkor tedd fel mellé a Comodoét, vagy a Zonealarm Pro-t.
7/20 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat :) azé nemteszek zonealarm tüzfalat mer avast egy kicsit belassitja a gépet de nem anyira fogja ha még ráterhelnék a zonealarmal már nemtudnék mitkezdeni a géppel :S mert annyira lassu lenne
2011. jún. 24. 17:38
8/20 A kérdező kommentje:
comodo meg már nemismondok rola semmit.
2011. jún. 24. 17:38
9/20 anonim válasza:
Nem túl jó...
Amúgy nemcsak kicsit lassítja a gépet, hanem esetenként nagyon.
10/20 bp1985 válasza:
Nekem is avast van fent, egyáltalán nem lassítja a gépemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!