Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az avast vírusírtó jó?

Az avast vírusírtó jó?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 19:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha ingyenesben gondolkodsz, van róla némi alapfogalmad, mire nem kattintasz rá a neten, és honnan nem töltesz le, + van egy jó tűzfalad, akkor jó. Nem a legjobb, de a célnak megfelel. A Nod vele kb egy szinten van (vagy egy kicsit alatta) több saját teszt alapján, Avastot 5 éve használom kisebb megszakításokkal (egyebek tesztelése), eddig csak azt engedte át, amire mondtam neki, hogy engedje.
2011. jún. 10. 19:40
 2/13 anonim ***** válasza:
szerintem igen, több éve használom.
2011. jún. 10. 19:53
 3/13 anonim ***** válasza:
Jó az avast, de gyenge gépekre inkább a nodot használd kb vele egy szintben van de az avast az kevesebb mindent enged be mint a nod és jobb kicsivel nála. Tehát ha jó géped van avast.
2011. jún. 10. 19:55
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem a legjobb. De végeredményben nem is olyan rossz.

Ha ezt választod, tudok segíteni a beállításaiba, mert eléggé ismerem.

2011. jún. 10. 19:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha ingyenest, akkor MS Security Essentials. Ha fizetőst, akkor Nod 32 vagy ami még jobb Eset Smart Security. Az avast egy talicska szar kb.
2011. jún. 10. 21:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is több éve használom és meg vagyok vele elégedve. :)
2011. jún. 10. 22:04
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem már volt egy csomó antivirus programom, de soha semmit nem kaptak el, tehát én vagyok a legjobb antivirus. :)

Amúgy most ESET Smart van fenn (azért annyira nem bízom magamban) =)

2011. jún. 10. 23:30
 8/13 anonim válasza:

Az Origo Szoftverbázisról le akartam tölteni a Pick Pick nevű képlopó programot és az AVAST nem engedte, virust jelzett rá és börtönbe vitte.

Jelenleg NOD 32 vel használom a képlopó programot és a virus sehol ... és minden ok! Tehát ártatlanul ült az AVAST - nak köszönhetően ...

2011. jún. 11. 16:10
 9/13 anonim ***** válasza:
ahogy írtad képlopó, tehát valami buherált dolog nyilván riaszt rá egy érzékenyre állított normális vírusirtó. ja és ingyen! :)
2011. júl. 2. 00:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy a szar ingyen van...
2011. júl. 2. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!