Akik ESET Smart Security használnak lenne egy kérdésem?
Figyelt kérdés
Megesik vele mikor betöltéskor ilyet ír ki nekem:
"Nem sikerült beolvasni a tűzfal konfigurációját " miután rá kattintok arra,hogy Szigorú védelem,mert néha megkérdezi.. Egyik kérdésem erre irányulna,hogy nem lehet beállítani ne kérdezze hanem automatikusan úgy legyen?
Nem tudom számít-e,de digi nettem van (ha nem akkor mindegy).
Esetleg mi beállítás van még erre? Tanuló módra állítom..
Még valami? Vagy mi a hiba okozója egyáltalán?
2011. jún. 19. 21:26
21/21 anonim válasza:
Megnézted az ESET tűzfal beállításait "Hozzáértő módban"? Nem kell mindent bejelölni, csak amit egyébként is ajánlanak az Útmutatóban.
Egyébként ESET-NOD rigolya ügyben: előző Buissness változattal nem tudtam semmit letölteni a Mozilla Addons-ról, a mostani Home-mal viszont igen. Osztán ki tudja, miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!