Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Akik ESET Smart Security...

Akik ESET Smart Security használnak lenne egy kérdésem?

Figyelt kérdés

Megesik vele mikor betöltéskor ilyet ír ki nekem:

"Nem sikerült beolvasni a tűzfal konfigurációját " miután rá kattintok arra,hogy Szigorú védelem,mert néha megkérdezi.. Egyik kérdésem erre irányulna,hogy nem lehet beállítani ne kérdezze hanem automatikusan úgy legyen?

Nem tudom számít-e,de digi nettem van (ha nem akkor mindegy).

Esetleg mi beállítás van még erre? Tanuló módra állítom..

Még valami? Vagy mi a hiba okozója egyáltalán?

2011. jún. 19. 21:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Elnézést, de talán tört a Windows a gépeden? Ez az ESET csak valódira telepíthető.
2011. jún. 19. 22:35
 12/21 A kérdező kommentje:

Manapság ritka akinek nem tört a rendszere és mégis használják az ESET-et is.. Amúgy tört,de átmegy az eredetiségin.. De már néztem rendes eredetin rendszeren is,annál sem különb a helyzet tulajdonképen.

Nekem azelőtt nem volt ilyen gondom ESET-el utóbbi időben van ez..

Telepítés során kéretlen alkalmazásokkal kapcsolatos dolgot lehet beállítani.

2011. jún. 19. 22:40
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom esetleg Szolgáltatásokban is ki kellene kapcsolnom a rendszer tűzfalát? akkor jó lenne,nem is tudom..
2011. jún. 19. 22:43
 14/21 anonim ***** válasza:
Én írtam neked hosszan. Hát ez a hiba, összeakad a két tűzfal. Korlátozott legyen a Windows tűzfala, a védelmet vegye át egészen az ESET-é. Vezérlőpult/Biztonsági központban ellenőrizd, melyik van bekapcsolva. ESET egyébként is szereti uralni az egész védelmet.
2011. jún. 19. 22:49
 15/21 A kérdező kommentje:
Win tűzfala eddig is ki volt kapcsolva,most szolgáltatásokban is kikapcsoltam,meglátom mi lesz.
2011. jún. 20. 10:41
 16/21 A kérdező kommentje:
A hiba még mindig jelen van..Szigorú védelemre kattintva -> " Tűzfal konfigurációját nem sikerült beolvasni"
2011. jún. 29. 11:43
 17/21 anonim ***** válasza:

Telepítsd újra a Windows-t.

Létezik egy olyan trójai, amelyik ellen egyelőre nincs védelem, beleül a rendszerbe, kizárólag újratelepítéssel lehet megszabadulni tőle. A trójaiak szoktak így elbánni a védelemmel.

[link]

2011. jún. 29. 19:55
 18/21 A kérdező kommentje:

Utóbbi időben sűrűn volt újra telepítve (nem vírus miatt),vírust már nem is tudom mikor kaptam..

Lényeg jó ideje,sűrűn csinálja,csinálta... Telepítés után másnapján is akár.. ESET vacakolós valamiért..

Na de már mindegy,meguntam,le lett szedve.

Köszi a válaszokat,választ azért :)

2011. júl. 2. 02:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Újratelepítés előtt célszerű lefuttattni a Kaspersky Antivirus próbaverzióját. Alighanem van valami azon a gépen (mélyen a rendszerben), ami nagyon zavarja az ESET telepítését.
2011. júl. 2. 19:51
 20/21 A kérdező kommentje:
Mint írtam friss telepített gépen is ez volt... Nem volt előtte se semmi,telepítés után meg pláne.
2011. júl. 3. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!