Akik ESET Smart Security használnak lenne egy kérdésem?
Megesik vele mikor betöltéskor ilyet ír ki nekem:
"Nem sikerült beolvasni a tűzfal konfigurációját " miután rá kattintok arra,hogy Szigorú védelem,mert néha megkérdezi.. Egyik kérdésem erre irányulna,hogy nem lehet beállítani ne kérdezze hanem automatikusan úgy legyen?
Nem tudom számít-e,de digi nettem van (ha nem akkor mindegy).
Esetleg mi beállítás van még erre? Tanuló módra állítom..
Még valami? Vagy mi a hiba okozója egyáltalán?
Manapság ritka akinek nem tört a rendszere és mégis használják az ESET-et is.. Amúgy tört,de átmegy az eredetiségin.. De már néztem rendes eredetin rendszeren is,annál sem különb a helyzet tulajdonképen.
Nekem azelőtt nem volt ilyen gondom ESET-el utóbbi időben van ez..
Telepítés során kéretlen alkalmazásokkal kapcsolatos dolgot lehet beállítani.
Telepítsd újra a Windows-t.
Létezik egy olyan trójai, amelyik ellen egyelőre nincs védelem, beleül a rendszerbe, kizárólag újratelepítéssel lehet megszabadulni tőle. A trójaiak szoktak így elbánni a védelemmel.
Utóbbi időben sűrűn volt újra telepítve (nem vírus miatt),vírust már nem is tudom mikor kaptam..
Lényeg jó ideje,sűrűn csinálja,csinálta... Telepítés után másnapján is akár.. ESET vacakolós valamiért..
Na de már mindegy,meguntam,le lett szedve.
Köszi a válaszokat,választ azért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!