Meik a legjobb virusirtó?
Egy jó virusirtó kellene. Laptopom: ASUS K50AF
Amikor vettem kaptam hozzá egy cd t ahol volt a videó kártyához program stb... és volt rajta egy virusirtó: Trend Micro Internet Security
Hagyhatom azt a virusirtót vagy mit használjak helyette?
Van egy AVIRA nevü vírusírtó ami teljesen jó és ráadásul ingyenes is
innen lehet letölteni: [link]
én ezt használom kb 3 éve és bevált.Még a tömörített állományokból is azonnal észreveszi a vírust
Most mindenki leírja kinek mi vált be.
Nekem ESET smart security vált be,jó pár éve használóm,eredeti kóddal + alkalmanként lefuttatok Malwarebytes-t és spy keresőt,de többnyire nem lelnek semmit,ez az én tapasztalatom :)
Szedd le az Avast-ot az nekem bevált! Igaz leszedtem az 5.0 verzóját a 6.0 nem akart felmenni a gépre, és az 5.0 verziójú avastot frissítette a 6.0 verzióra! Azt szedd le! TPár napja 2 KÉMVÍRUST talált na de ebben az a meglepő hogy a kémvíruskereső programom nem találta azt a vírust amit az avast igen! Szedd le azt ingyenes regisztrálj(ingyenesen) és élvezd a biztonságot!
Avast+COMODO tűzfal+spybot! Ez nekem tökéletesen megfelel nem kell aggódnom a vírusok miatt biztonságban érzem magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!