Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Meik a legjobb virusirtó?

Meik a legjobb virusirtó?

Figyelt kérdés

Egy jó virusirtó kellene. Laptopom: ASUS K50AF

Amikor vettem kaptam hozzá egy cd t ahol volt a videó kártyához program stb... és volt rajta egy virusirtó: Trend Micro Internet Security

Hagyhatom azt a virusirtót vagy mit használjak helyette?

2011. jún. 17. 20:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

Van egy AVIRA nevü vírusírtó ami teljesen jó és ráadásul ingyenes is

innen lehet letölteni: [link]

én ezt használom kb 3 éve és bevált.Még a tömörített állományokból is azonnal észreveszi a vírust

2011. jún. 17. 20:15
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Én a Vipre-t ajánlom,jó,gyors,nem fogja le a procit,magyar,és 30 napig ingyenes
2011. jún. 17. 20:25
 3/14 anonim ***** válasza:

Most mindenki leírja kinek mi vált be.

Nekem ESET smart security vált be,jó pár éve használóm,eredeti kóddal + alkalmanként lefuttatok Malwarebytes-t és spy keresőt,de többnyire nem lelnek semmit,ez az én tapasztalatom :)

2011. jún. 17. 21:03
 4/14 anonim ***** válasza:
23%
Három éve van ESET Smart Securitym, ide a netről nem jutott be semmi. Valódi licenszkódos (újság).
2011. jún. 17. 21:52
 5/14 anonim ***** válasza:
csak ne panda macit tegyél fell és minden ok lesz. mert az maga a vírus!
2011. jún. 18. 01:39
 6/14 anonim ***** válasza:

Szedd le az Avast-ot az nekem bevált! Igaz leszedtem az 5.0 verzóját a 6.0 nem akart felmenni a gépre, és az 5.0 verziójú avastot frissítette a 6.0 verzióra! Azt szedd le! TPár napja 2 KÉMVÍRUST talált na de ebben az a meglepő hogy a kémvíruskereső programom nem találta azt a vírust amit az avast igen! Szedd le azt ingyenes regisztrálj(ingyenesen) és élvezd a biztonságot!

Avast+COMODO tűzfal+spybot! Ez nekem tökéletesen megfelel nem kell aggódnom a vírusok miatt biztonságban érzem magam!

2011. jún. 18. 07:04
 7/14 anonim ***** válasza:
Én is a VIPRE-t ajánlom.Van életre szóló kiadása, amit elég egyszer megvenni és többé nincs gond vele.Nekem azóta nincs vírusom, vagy csak én vagyok óvatosabb netezés közbe:d
2011. jún. 18. 08:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a Trend Micro egész jó, de voksom mégiscsak a Vipre mellet adom le, mert sokkal jobb, Mint az a SZAR Eset Smart vagy más néven Nod32. Ugyanis volt egyszer, hol nem volt, volt nekem egy pendriveom. Ez a pendrive vírusos volt, és így vittem be a suliba, ahol vajon mi más vírusírtó lett volna, mint az Eset NOD32? Az szépen jelzett is, h valami vírus van az eszközön, utána "kitörölte". Utána kihúztam a pendrive-ot és bedugtam újra ellenőrzésképpen, megint ezt írta ki és "kitörölte". Ezt megcsináltam vagy 5x, aztám hagytam a pi***ba, mert nem akartam ennek a szar vírusirtónak a szolgája lenni. Majd hazavittem, bedugtam a gépenbe, azt hittem, h nem a pendrive-val van a gond, hanem a NOD32-vel. Ekkor Vipre bácsi megkérdezte, h ellenőrzöm-e az eszközt? 'Igen'-t "mondatam" rá és "Ő" elkezdte az ellenőrzést. Kemény 15 másodpercbe tellett. Utána meg is találta a nagyongonosz vasorrú vírust, amely egy féreg volt. Simán törölte is, mikor másnap bevittem a suliba, semmit sem jelzett ki a NOD32, de azért lepróbáltam vagy 5x. SEMMI! Na ez volt a személyes tapasztalatom a NOD32-vel és a Vipre-vel kapcsolatban. Itt a vége, fuss el véle, aki tudja, az elmeséli, aki nem, az nem.
2011. jún. 18. 11:50
 9/14 anonim ***** válasza:
én is vipre vírusirtót használók laptopomon én nekem nem kéne más
2011. jún. 18. 14:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Hótbiztos, hogy a suliban a "NOD32" a gépeken száz éve nem frissiti magát a valódi licenszes szerveréről. Vagy soha, vagy valami kínaihoz kapcsolódik, világos, hogy nem véd semmit. Hja, a valódi licenszkódos ESET-NOD nem ingyenes progi! Sulinak meg nincs rá pénze. Aki letölti a www.eset.hu oldalról a 30 napos próbaverziót, beállítja a kiterjesztett heurisztikát stb. aztán újságkódot használ (az valódi), annak ilyet nem tesz a pentdrive-jával. Én konferencián használtam, ráment a pentdrive-ra a Conficker, itthon azonnal megtisztitotta, Conficker ment a karanténba.
2011. jún. 18. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!