Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi az a SOUNDMAN. Exe?

Mi az a SOUNDMAN. Exe?

Figyelt kérdés

Megnéztem a folyamatokat, és ott volt a soundman.exe

Mi ez?

És ha leállítom akkor mi történik?

2011. jún. 3. 14:47
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

A hangkártyád illesztőprogramjának beállító programja.

Ha leállítod, akkor nem férhetsz hozzá a hangkarid beállításaihoz.

2011. jún. 3. 14:50
 2/5 anonim válasza:
Milyen operációs rendszert használsz? Mert nekem Windows 7 van feltelepítve de az én "folyamat" listámban nem szerepel a SOUNDMAN.EXE! És miért érdekel hogy mi az ? Zavar hogy ott van vagy a rendszert befolyásolja? Vagy csak szimplán tudni szeretnéd hogy mi az? Egyébként én sem tudom nekem nem jelez ilyet! Talán valami a hang-al kapcsolatban lehet vagy valamelyik hangillesztő driver-ed jelezheti használhatja ezt a funkciót!
2011. jún. 3. 14:53
 3/5 anonim válasza:
Pontosabban a soundman.exe a Realtek típusú hangkártyák illesztőprogramja. Ha leállítod még lesz hang, de hogyha az az alapértelmezett hangvezérlő- és beállító szoftver, akkor talán módosulnak a megadott hangbeállítások, ha nincs elmentve. Egyébként meg automatikusan indul az operációs rendszerrel, biztos hogy be van jegyezve az automatikusan induló programok közé.
2011. jún. 3. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem rewaltekos hangszorom van nekem van olyan ez kell hogy legyen hang (régebben volt hangszoro nemvolt hang ráakattam a realtek AC97 progira és ment a hangszorom ez illesztőprogram.)
2011. jún. 3. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, az én gépemben is Realtek hangkártya van, de ilyet nem látok a Folyamatokban. Igaz, fülest használok, nem hangszórót.
2011. jún. 4. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!