Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Avast vagy ESET?

Avast vagy ESET?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 13:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

szegény kérdező tanácsot várt erre kb fele-fele arányban vlaszolgatunk. :D

amúgy én egy ideig használtam eset-et de nem jött be. avast sokkal jobb. szerintem.

2011. máj. 29. 15:14
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Neked jobban néz ki az Avast, vagy külföldi újságok elemzéseit olvastad + megnézted, hogy milyen díjakat kapott az egyik és milyeneket a másikat?

Az ESET egyértelműen jobb.

2011. máj. 29. 15:16
 13/27 anonim ***** válasza:

A kérdező nem is fog teljesen egyértelmű választ kapni. Sosem.

Minden vírusirtónak meg van a maga tábora.

2011. máj. 29. 15:27
 14/27 anonim ***** válasza:

Az ESET jó VOLT valamikor, mostanra sokat esett a színvonal. Az Avast 4.8 jó volt az ingyenesek közt, az 5-ről inkább ne beszéljünk, de a 6-ost viszont nagyon jól összerakták. Ha a 2 közül kell választani, akkor egyértelműen Avast. Egy újabb érv mellette, hogy semmivel sem rosszabb, mint az ESET:

[link]

2011. máj. 30. 00:03
 15/27 anonim ***** válasza:
Hát még szép hogy ESET az jobb. Úristen ezen agyalni...
2011. máj. 30. 05:21
 16/27 anonim ***** válasza:

Iskolákban, intézményekben ki látott Avastot (fizetőst vagy fee-t)

Iskolákban, intézményekben ki látott ESET-et? Na vajon miért láttad "azt" többet?

2011. máj. 30. 05:24
 17/27 anonim ***** válasza:

Akik avast-ot használnak! Sajátgép, C meghajtó, program files Internet explorer és próbáljátok meg kitörölni a hmapi.dll az iedw és az Internet Explorer parancsikont! Ha ezek abban a mappában vannak azok vírusok! Próbáljátok meg őket kitörölni4 3-4 másodperc és visszajönnek!

Én Eset NOD32 Smart Security-t használok! Kijött egy újabb béta verziója szeptemberig ingyenesen letölthető! nagyon jó és szép!

2011. máj. 30. 11:32
 18/27 anonim ***** válasza:
az újabb béta verziót használom!
2011. máj. 30. 11:33
 19/27 legendavagyok01 ***** válasza:

hmapi.dll az iedw vírus?

Aki ezt a baromságot kitalálta, az jól szórakozhat. Amelyik vírusirtó pedig annak tartja, az hamisan riaszt.

[link]

[link]

2011. máj. 30. 11:59
 20/27 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat
2011. máj. 30. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!