Avast vagy ESET?
Nem kérdéses, hogy az ESET. Az utóbbi 5-6 évben nem volt olyan teszt, verseny, amin ne az ESET jött volna ki győztesen. Az ESET a vírusirtók királya (ESET Smart Security, ebben van kémprogramkereső és tűzfal is).
Igaz, nem ingyenes, de jobb is annyival az AVAS-tnál, hogy megérje fizetni érte pár ezer Ft-t (na jó, torrentről is le lehet tölteni).
Az ESET termékeinek béta-változata (verzió: 5) ingyenes lesz addig, míg ki nem adják a véglegest. Habár béta vírusirtót általában nem ajánlott használni, mert sok bennük a hiba, ez az ESET-nél kevésbé jellemző.
Ha a stabil 4.2-est szeretnéd használni, akkor rendszeresen lehet újságos kód segítségével, legálisan felhasználónevet+jelszót igényelni az ESET-től.
Újságos kódokat találhatsz ebben a topikban:
Az avast! sokat fejlődött az elmúlt időszakban, de a magam részéről még mindig nem ajánlanám...
Ha mégis ezt szeretnéd, mindenképp a Free Antivirus-t töltsd le. Ja, és tudok segítséget nyújtani a beállításához.
2011 április:
Csak egy példa, miért is felesleges fizetni, amikor az ingyenes vírusirtók így teljesítenek (lásd pl. Avira Free)
AVAST 4.8 veri Nodot de 5.0 egy f*s semmit nem ér, egyértelműen ESET!
tapasztalat szerint volt rootkitem, szétvágta az xp-m, avast szerint meg minden tiszta... felraktam esetet, első dolga: "A windows rendszer indítófájlai fertőzöttek megtisztítja?"
és ott nekem AVAST RIP...
Az avast! 4.8 semmirevaló, és ősrégi. Az 5.0-ról se beszéljünk már.
A 6.0 az aktuális....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!