Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Csak nekem vacakol az AVAST?

Csak nekem vacakol az AVAST?

Figyelt kérdés
Hali! Leszedtem az Avast6 Internet Security-t!Telepítettem az Avast 5 Free Antivirus helyett! A telepítés megakadt a paracsikon létrehozásánál, így hát ott abahagytam és a saját mappájából egy parancsikont szerencsére létrehozott és azzal indítom el! Eddig ok! De belépek azt írja, hogy nem biztonságos a gép és hogy nyomjak a JAVÍTÁS gombra! Rámegyek dolgozik 1-2 másodpercet kidobja, hogy a tűzfalat nem lehetett elindítani! Na mondom megyek tovább! Állandó védelmeknél kihozza a védelmek kis ikonját, de a nevét az adatait és a VIZSGÁLAT INDÍTÁSA gombot nem hozza ki! Létrehozok egy saját vizsgálatot, aminek a neve pl:Vírusvége! Beálítottam, hogy én válasszam ki! Rányomom az OK gombot és erre mit csinál kidobja azt a fajta vizsgálatot amit én csináltam, de a neve helyett az alapból beálított névvel:????! És a vizsgálat helyét sem úgy állította be ahogy én mondtam, hanem visszaállította a Minden merevlemez vizsgálatra!!! Mi van ezzel?
2011. máj. 28. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Leírtad a progléma okát: "A telepítés megakadt"

Töröld le, és telepítsd fel, amit eredetileg akartál.

2011. máj. 28. 14:05
 2/7 A kérdező kommentje:
De könyörgök! lnk-t telepített ami a parancsikon! De a nélkül is el tudtam indítani!!!!
2011. máj. 28. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
De, mivel megszakadt a telepítés, nem települt megfelelően a program! (jártam már így, csak tudom, mit beszélek) Mindenképp le kell törölnöd, ha IS kell, akkor azt újratenned, hogy megfelelően működjön. Ha sehogy sem tudod törölni, akkor rendszervisszaállítás leszedi.
2011. máj. 28. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljesen letörölted a free-t?
2011. máj. 28. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Én már átálltam ESET-re
2011. máj. 28. 18:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is átáltam az Eset Nod32-re! Kijött most valami újab verzója ingyenesen letölthető béte, de nagyon jó! Azt használom!
2011. máj. 30. 11:28
 7/7 A kérdező kommentje:
béta
2011. máj. 30. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!