Windows elfelejtett jelszó. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Baj az, hogy elfelejtettem a jelszavam a rendszergazdához. Nem tudok belépni. Ilyenkor mi a teendő? Nem a windows törlésére gondoltam.2011. máj. 27. 22:05
31/33 anonim válasza:
helo P.O.C. :)
én is próbálkoztam ezzel a verzióval, OPHCRACK-el, de indítás után végig fut a rengeteg szöveg ahogy betölt, és állandóan ezt a hiba üzenetet kapom:
Switched to NOHz mode on CPU #0
......................................
és így ahogy a pontokkal lezár, innen se kép se hang, vagy reset, vagy hosszú Power-el kikapcs.
mi lehet az oka hogy nem folytatja?
32/33 anonim válasza:
sziasztok!
kiirtam cd re az ophrackot minde oké volt biosba beléptem betölötte de mikor a jelszot kelett volna kiadni azt irta ki h not found, hvg n azt olvastam h az lehet az oka h nem a c meghajtóra lett telepitve a gép de megadja, ilyenkor mi a teendő?
33/33 anonim válasza:
Nekem működött, 100% jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!