Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows elfelejtett jelszó....

Windows elfelejtett jelszó. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Baj az, hogy elfelejtettem a jelszavam a rendszergazdához. Nem tudok belépni. Ilyenkor mi a teendő? Nem a windows törlésére gondoltam.
2011. máj. 27. 22:05
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:

helo P.O.C. :)

én is próbálkoztam ezzel a verzióval, OPHCRACK-el, de indítás után végig fut a rengeteg szöveg ahogy betölt, és állandóan ezt a hiba üzenetet kapom:

Switched to NOHz mode on CPU #0

......................................

és így ahogy a pontokkal lezár, innen se kép se hang, vagy reset, vagy hosszú Power-el kikapcs.

mi lehet az oka hogy nem folytatja?

2014. márc. 25. 12:39
 32/33 anonim válasza:

sziasztok!

kiirtam cd re az ophrackot minde oké volt biosba beléptem betölötte de mikor a jelszot kelett volna kiadni azt irta ki h not found, hvg n azt olvastam h az lehet az oka h nem a c meghajtóra lett telepitve a gép de megadja, ilyenkor mi a teendő?

2016. júl. 9. 19:43
 33/33 anonim ***** válasza:

Nekem működött, 100% jó

https://www.youtube.com/watch?v=nyVkGlTwe0A

2017. jún. 11. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!