Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Honnan tudok ingyenes és jó...

Honnan tudok ingyenes és jó virusirtót letölteni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
keresel egy ingyenes vírusirtót, és leszeded a hivatalos oldaláról.
2011. máj. 23. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem az ingyeneset. ESET Smartot használok (ingyen) ha már ismered bocsi : [link]

Ingyenesek közül az alábbiakról hallottam jókat:

- Avast

- Avira

- AVG

2011. máj. 23. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
avira plusz egy pont :)
2011. máj. 23. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer valaki azt mondta, hogy a legjobb vírusirtó egy jó tűfallal kombinálva a User 1.1. Ingyen van, megfér bármilyen vírusirtó mellett. Ha vírus kerül a gépre, 10/9 esetben a user hibázik, nem az irtóval van gond. Én Avastot használok évek óta kisebb-nagyobb megszakításokkal, pedig sok minden megfordult már a gépemen a Nod, MSE, KAV, Panda, AVG, Avira, Comodo IS, Vipree, és néhány hetes tesztelés után ugyanarra jutottam: avasttal van a legkevesebb gond, ha elég óvatos vagy. Egyik sem ad többet annyival, hogy megérje váltani (vagy lassít, vagy nyafog, vagy mindkettő, legális verziókról beszélünk természetesen).

Ha nem vagy az, és vaktában okézol mindenre, akkor semmi nem fog megvédeni a vírusoktól.

2011. máj. 24. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Megbízható oldalak, ahonnan valódi ingyenes vírusirtókat le lehet tölteni. (Ingyenes a Freeware).

[link]

[link]

Gyorssegély:

[link]

2011. máj. 24. 18:23
 6/6 anonim ***** válasza:
ESET Smart sg.hu kóddal
2011. máj. 26. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!