Mivan az avastal? Miért van ennyi vírus a gépemen?
Ingyenes avast vírusírtóm van,mindíg frissítve van,de egyszerűen tiszta vírus a gépem.Ezt onnan tudom,hogy fent van a Malwarebytes Anti Malware is,amit lefuttatok 2 naponta,és mindig talál vírust.Egyszer lefuttattam a MBAMet,nem talált vírust,letöltöttem 1 filet,az avast jelezte hogy vírusos,és hogy blokkolta,de a biztonság kedvéért lefuttattam a MBAMet,és tessék,megtalálta a vírust a gépemen amit az avast blokkolt!
Nos nemtudom hogy mit tegyek,egyszerűen dől be a vírus a gépemre!
Mit tehetnék?
1. Mert vírusnál nem a vírus törlése van beállítva valószínűleg, hanem csak blokkolás vagy karantén
2. Állítsd be az Avastot úgy, hogy legközelebbi rendszerindítás előtt fusson le a keresője, ne indítás után
3.Ha meg több vírusirtód van a gépen mit csodálkozol? Ütik egymást, ezért is van a licenszbe beleírva ez, és telepítésnél is kéri, hogy a másikat szedd le, mielőtt felrakod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!