Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Gmaeil levelezőrendszerben...

Gmaeil levelezőrendszerben hogy lehet olyat csinálni, hogy egy feladót kizárok és annak levelei semmilyen formában nem jelennek meg a levelezőrendszeremben?

Figyelt kérdés
Azt sikerült elérnem, hogy kukába rakja, de ott még meg van őrizve 30napig....azt is sikerült elérnem, hogy egy másik címre küldje el, de közben az eredetiben levelezőrendszeremben is megvolt csak a kukába dobva ahol még 30napig ott van..de nem akarom hogy ott legyen mert úgyis megnézem ha tudom hogy ott van,mert 2kattintás...egyáltalán nem akarom hogy nyomot hagyjon az eredeti rendszerben
2011. máj. 11. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Szűrés, törlés opcióval? (Ha az egyik levélre rákattintasz a lefelé mutató háromszögnél, van egy olyan menüje, hogy "Levelek szűrése", és a második oldalon beállíthatod, mit tegyen az ilyen levelekkel, ott van a törlés.)
2011. máj. 11. 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezt megcsináltam, törli is, de csak a kukába rakja, úgy mint a gépen a lomtár! Onnan pedig külön kell törölni vagy várni 30napot amíg magától elévül.
2011. máj. 11. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Igaz, igaz... én kikapcsoltam a Kukát (elrejtettem), így az oda mozgatott levelekkel semmilyen szinten nem foglalkozom, mivel nem látom őket. 30 nap után törlődnek, de addig nem zavarnak. Ez mindössze félmegoldás, de nem segít? Böngészem egy keveset a GMailt, hátha találok valamit a Labsben, vagy a beállítások között a Kuka automatikus törlésére.
2011. máj. 11. 20:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Végülis ez a legjobb megoldás eddig én is erre jutottam csak még így is elérhető 2kattintással mert a cimkék között ott van, szóval majd csak hozzászokom és nem fogom hiányolni..de azért ha van valami megoldás írjad! :) Köszi
2011. máj. 11. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Állítsd be az illető leveleire a spamszűrőt! Mintha spamokat küldözgetne és ezért zárnád ki. Keresés a weben mellett apró betűs Szűrő létrehozása. Ezt nyísd meg, írd be az illető email-címét és mindent, amit kér. Aztán azt jelöld be, ha érkezik ilyen, akkor törölje a levelet.
2011. máj. 12. 13:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!