Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hibás az AVG vírusirtó valamel...

Hibás az AVG vírusirtó valamely frissítése? Nem csak nálam van a hiba!

Figyelt kérdés

Az AVG vírusirtóm hibaüzenetet dob ki és azt kérdezi hogy elküldje-e diagnosztikára.Mikor megválaszolom, mindegy mit LEFAGY! Nemcsak nálam van a bibi és csak ezek alapján sejtem, hogy hibás vamely összetevője amit frissítettem.

Please Help!

2011. máj. 10. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen az életben nem csinált, pedig szinte a kezdetektől fogva AVG-t használok, a 8.5-tel kezdtem, azóta mindegy volt a gépemen, jelenleg a 2011 van. Ilyen problémája sosincs, működik rendesen, és tökéletesen tudja a dolgát. Nálad lesz a hiba.
2011. máj. 10. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:
mindegyik*
2011. máj. 10. 17:37
 3/3 anonim ***** válasza:
AVG-hez nem volt szerencsém még, de sok ismerősöm váltotta, ki erre ki arra... Náluk is volt fagyás, olvadás, víruskapás. Próbálj valami precízebb szoftver használni. Nem, nem Avastra gondoltam.
2011. máj. 10. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!