Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » XP-re érdemes felrakni az SP3-at?

XP-re érdemes felrakni az SP3-at?

Figyelt kérdés
Csak SP1 és SP2 után lehet felrakni, vagy egyből lehet az SP3-at? Egyszer már megpróbáltam, de error-t írt ki közben és leállt, ráadásul valami (connection) internethiba volt, nem tudom miért használja egyáltalán a netet. Pedig legalább fél órát próbálkozott.
2011. ápr. 29. 15:25
 1/8 A kérdező kommentje:
Az is furcs, hogy előtte javasolja a rendszer biztonsági mentését. Miért? Ez nem egy Windows hivatalos pack?
2011. ápr. 29. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:

inkább csak lassul a géped tőle

de ha meg nem teszed fel, akkor meg sebezhetőbb vagy, nem mintha a mai modern korban nem lennél az egyébként is öreg XP-vel :D

2011. ápr. 29. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
én nekem is van feltéve sp3 de csak a sp3 sp1 meg sp2 nincs mert ezek mind benne van a sp3ba
2011. ápr. 29. 15:33
 4/8 A kérdező kommentje:
És mivel nem vagyok sebezhető?
2011. ápr. 29. 16:51
 5/8 legendavagyok01 ***** válasza:

Alapvetően a frissítéseket (főleg az ilyen kaliberűeket) nem véletlenül találják ki (még a Microsoft-nál sem).

Ha érdekel pontosan, milyen hibákat javít, milyen rendszerstabilitási, kompatibilitási , stb. problémákat "orvosol", bogarászd ezt:

[link]

Természetesen lehet élni nélküle...

2011. ápr. 29. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
mindent fel lehet törni de nekem ez a como jó nod32 comodo Malwarebytes' Anti-Malware csak vigyáz a comodo bestialitásakor ne hogy letálisa a nettet mert ma velem meg te de az én hibám volt mert mindet túl szilgurura tetem
2011. ápr. 29. 17:28
 7/8 A kérdező kommentje:

Lehetne ezt az utolsót mégegyszer elírások nélkül?

XP helyett kérdezem, hogy mi a stabilabb, mert szerintem még mindig az XP a legjobbb a Windowsok közül, de Vistát azért sem tudok feltenni, mert a memóriám nem elég nagy

2011. ápr. 29. 17:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Windows XP SP3-at a legjobb letölteni az Asztalra, kiírni CD-re és arról telepíteni. Internetről közvetlenül nem jó, bármi gond van a nettel, megsérülhet a fájl. Ha pedig tört a Windows, akkor letilthatja a Microsoft.

Innen letöltheted:

[link]

2011. ápr. 30. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!