Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az avast! Antivirust szeretném...

Az avast! Antivirust szeretném felrakni a McAfee vírusírtó (tudom, ez nem tesz jót a gépnek, de az avast! -ban jobban bízok) Fel lehet úgy rakni, hogy ne a McAfee-val induljon hanem az avast! -al?

Figyelt kérdés
Mondták nekem azt az ötletet, hogy a Ccleaner-el tiltsam le az induló dolgok közül a McAfee-t.Ha ezt teszem nem lesz baja a vírusírtómnak?(Egyébként azért akarom meghagyni ezt a vírusírtót, mert ha jön a beszerelője, ne rám gyanakodjon, hogy kitöröltem volna:D)A választ előre is köszi!Ha nem lettem volna érthető, leírom érthetőbben:D
2009. szept. 19. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Márpedig két vírusírtó nem lehet egyszerre a gépen, mert ütik egymást, és lyuk maradhat a pajzson. Vagy az egyik, vagy a másik. Nem mellesleg az avast klasszisokkal jobb.
2009. szept. 19. 15:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi de az a gond, hogy aki felrakta a McAfee-t az kiverné még a dilit is, hogy én letöröltem a vírusírtót.Pedig az összes barátom avast!-ot használ és mind elégedett vele.Régen nekem is ez volt, és nagyon elégedett voltam vele, de aztán jött ő és berakta nekem ezt:/ De ez rengeteg téves riasztást dob ki.Azért köszi!
2009. szept. 19. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!