Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik a jobb a kettő közül?

Melyik a jobb a kettő közül?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy többezer ilyen kérdés van, de... szeretnék naprakész lenni, stb. Elsősorban hozzáértők véleményét szeretném!! :)

Most melyik a jobb, az AVG vagy az avast! ?

Azt hallottam, hogy mindkettő több kártevőt enged át a kelleténél.

De melyiknek jobb a viselkedés elemzője?

Melyiknek jobb a felismerése?

Az AVG érezhetően kevésbé fogja a gépet, mint az avast! ?

2011. ápr. 24. 20:06
 1/9 anonim válasza:

Az avast nem zabálja le a ramodat, így gyors marad a gép is és a program is.

Nem engedi át a vírusokat, az adatbázisa pedig sűrűn frissül, néha naponta frissítik az új vírus adatbázist.

Egyszerű a kezelése és hatékony.

Az No.1-es vírusírtó akárki akármit mond.

Mi leteszteltük a társaival együtt egy alap gépen. Házilag készítettünk vírusokat majd különböző irtókat tettünk fel h felismerik-e és mit kezdenek vele.

Egyedül két ilyen volt képes észlelni ezt a házilag! készített kis szutykot.

Az avast és a nod32. Viszont a nod32 kicsit jobban zabálja a memóriát így szívesebben ajánlom az avastot.

De ez a kettő a legjobb. :)

2011. ápr. 24. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp a kettő közül akarsz választani, akkor avast. Mindkettőt próbáltam már (avast, AVG), de a NOD32-t találtam a legjobbnak. Van ingyenes, 30 napos próbaváltozata, ha ingyenesben gondolkodsz. Avast bár jobban lassítja a gépet, valamivel biztonságosabb. A NOD32-vel nekem semmi problémám nem volt eddig, több éve használom. Néha másik scannerrel is végignézem a merevlemezt és az se talál olyan fájlt, amin a NOD átsiklott volna.
2011. ápr. 24. 20:25
 3/9 A kérdező kommentje:

Az avast!-ot használom, kb. csak megszokásból. Igen sok a gond vele, mint mindenkinél. S nálam (is) eléggé lassít. De valahogy megszerettem.

Most ismerős ajánlotta az AVG-t. Úgy tudom, az se sokkal jobb.

Azért kérdeztem meg itt, hogy több véleményt olvashassak az AVG-ről. Meg arról, hogy a kettő közül melyik jobb.

Tudom, az MSE, a NOD32 jobbak. Védelemben az Avira is, de nekem az túl lebutított.

Most az a kérdés, érdemes-e manapság AVG-re váltani.

AVG 2011

avast! 6

2011. ápr. 24. 20:42
 4/9 A kérdező kommentje:

Tudom, ha már a NOD32-t vagy az MSE-t jobbnak tartom, váltsak arra, ha váltani akarok.

De most az ismerős ajánlata miatt kérdés az AVG.

2011. ápr. 24. 20:44
 5/9 anonim ***** válasza:
AVAST! Azt használom, jó egy vírusírtó!
2011. ápr. 25. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha e kettő közül akarsz mindenképp választani, akkor maradj az avast!-nál.

De tényleg nem értem, miért nem váltasz NOD-ra.

2011. ápr. 25. 13:50
 7/9 anonim ***** válasza:

ESET Smart Security!

De ha ez a 2 van csak akkor AVG 2011

2011. máj. 7. 20:00
 8/9 anonim ***** válasza:
? EGYIK SEM
2011. máj. 7. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Avira :)

Fizetősök közül a Vipre is elég jó, csak ugyebár az fizetős... (működő törést eddig nem találtam hozzá)

2011. máj. 7. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!