Honnan tudok működő jelszófeltörőt leszedni a gépemre? Az egyik felhasználót kellene.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 18:12
1/8 anonim válasza:
NEm tudok róla, hogy lenne ilyen, de van olyan, ami a háttérben fut, és megjegyzi amit bárhova bárki beír, meg screenshotokat készít! Egyszer felraktam egyik ex-csajom gépére, és le is bukott a kis k**va!
2/8 A kérdező kommentje:
És azt hol találom meg?
2011. ápr. 23. 18:33
3/8 anonim válasza:
Hiren's bootCD-n van ilyen app, a nevét nem tudom. De inkább a jelszó törlése működik, mint a feltörése. Az ugyanis évekbe telhet...
5/8 anonim válasza:
Sehonnan. Amit meg netre felraknak az tiszta vírus. Még szerencse. Gondolj csak bele, az összes hacker vérpistike más felhasználóját törögetné...
6/8 anonim válasza:
Zyzoom_windows_key programot kell megszerezned és cd re kiírnod.
Ha szerencséd van akkor a bios nincs lejelszavazva és tudsz cd-ről bootolni.
Ha ez meg akkor a program kezelése már negyon egyszerű.
Ha a bios is le van jelszavazva, akkor azt úgy tudod törölni, hogy áramtalanítod a gépet, és kiveszed az alaplapból a gombelemet kb 15-20 percre.
7/8 anonim válasza:
Előző válszhoz.
Nekem pl nagyon jól jött, mert ismerősöm pl céges számítógépet vásárolt.
Lefoglalt gép volt amit a cég felszámolásakor értékesítettek.
Na ott nagyon hasznos volt a program, mert legálisan vásárolt gépet kellett üzemképessé tenni vele.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!