Mi a véleményetek a GDATA vírusírtórol?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 09:41
1/3 anonim válasza:
A felmérések, pontosabban az av-comparatives.org független tesztje szerint nagyon jó - de a sok vakriasztás sokat elvesz belőle.
2/3 anonim válasza:
BitDefender + avast! 4.8 motort használ + elvileg saját heurisztikát. Emiatt nyilván jó a felismerése, de lassú, lassítja a gépet, és azért lehetnek téves riasztások...
3/3 lacibubus válasza:
Mivel már egy ideje kapható magyarországon is megvettem, mert csupa jót hallottam róla. Tényleg marha jó. Nekem korábban NODom volt, amit rendszeresen frissítettem is. Feltoltam a G Datát és egy rakás vackot talált a gépemen. Direkt figyeltem a sebességét, az instal utáni első átvizsgálás eltartott úgy egy óráig, de az utánalévők marha gyorsak voltak. Azt olvastam a honlapjukon, hogy egy ujjlenyomatképzési technológia miatt ilyen gyors, a már átvizsgált file-okról ugyanis készít egy azonosítót, így azokkal már nem kell bajlódnia a későbbiekben. Szóval mindenkinek ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!