Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi a véleményetek az Avast...

Mi a véleményetek az Avast vírusirtóról?

Figyelt kérdés
Nekem ilyenem volt és rendszeresen végeztem vele rendszerellenőrzést,sosem talált vírust. Aztán egyszer nagyon belassult a laptopom,megint nem talált semmi vírust. Töltöttem le egy másik vírusirtót és 34 vírus volt a laptopomon...
2010. júl. 15. 14:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én 100%-ig elégedett vagyok vele, napi frissítések, megfelelő védelem, bár a kémprogram védelmet kicsit hiányolom a Free verióba.Lassan 2 éve használom, de nem kaptam vírust.Hetente egy másik Online vírusirtóval átvizsgáltatom a gépet, és soha nem talál semmit:)
2010. júl. 15. 15:07
 2/17 anonim ***** válasza:

Én lassan kér éve használok Avastot. Az egyetlen bajom vele, hogy bűn lassú a teljes ellenőrzés, ezért csak a gyorsat szoktam időnként lefuttatni. teljeset havonta csinálok Malwareytes Anti Malware-rel. Nem volt túl lassú a gépem, mégis első használatkor 65 vírust jelzett ki, de egyik sem volt komoly - csak adwarek meg ilyen hülyeségek, szóval a nagyját az Avast is szépen leírtja. Mindig minden új letöltésre rálövöm, és egy jó tűzfallal kiegészítve szépen elvan.

Egyébként a lassulást más is okozhatja, pl a lemezöredezettség. Szánj rá heti fél órát (52%-os töredezettségnél sem dolgozik annál többet) és futtasd le az Auslogics Disk Defragot hetente, akkor nem lesz gond.

2010. júl. 15. 15:09
 3/17 anonim válasza:
Szerintem akkor jó ha nincs neted és sehonnan nem hozol cuccokat egyébként nem ajánlom
2010. júl. 15. 16:12
 4/17 anonim ***** válasza:

Én most raktam újra a gépet miatta.

Szóval sz*rt ér,de azt nagyon :))

2010. júl. 15. 16:32
 5/17 anonim ***** válasza:
Utolsó kettő: csacsik vagytok úgy látszik a géphez:D
2010. júl. 15. 16:42
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha rendesen be tudod konfigurálni akkor az ingyenesek között az egyik legjobb.
2010. júl. 15. 16:49
 7/17 anonim ***** válasza:

Az ingyenesek közt a legjobb...

én Kaspersky IS 2011-et használok. Már 4 éve használok Kaspersky IS-t több gépen is, és még semmi sem jött be egyikre se, pedig én mindent csinálok a gépen, progtól hackelésig.

2010. júl. 15. 17:08
 8/17 anonim ***** válasza:

17.08 Tört Kaspersky-t használsz?

(bocsi tudom nem ide tartozik)

2010. júl. 15. 17:16
 9/17 anonim ***** válasza:
Én most a free vírusírtókról beszéltem, nem az évi licenszesekről, de ha te tudsz igyenes Kasperky IS-ről homályosíts már fel( nem tört verzió) Egyébként ha fizetős akkor csak Symantec
2010. júl. 15. 17:52
 10/17 anonim ***** válasza:

Sokat átenged sajna...

Ma bekapcsoltam a gépem, mire az ikonján láttam, hogy hibát jelez. Öt védelem ki volt kapcsolva.

(Nem ide tartozik. Mit ajánlotok helyette? Ingyeneset, mert törtet nem akarok! AVG-t és Avirát annyira nem akarok, MSE jobb? Bocsi az OFF-ért...)

Már elegem van abból, hogy semmit se talál meg.

2010. júl. 15. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!