Mi a véleményetek az Avast vírusirtóról?
Én lassan kér éve használok Avastot. Az egyetlen bajom vele, hogy bűn lassú a teljes ellenőrzés, ezért csak a gyorsat szoktam időnként lefuttatni. teljeset havonta csinálok Malwareytes Anti Malware-rel. Nem volt túl lassú a gépem, mégis első használatkor 65 vírust jelzett ki, de egyik sem volt komoly - csak adwarek meg ilyen hülyeségek, szóval a nagyját az Avast is szépen leírtja. Mindig minden új letöltésre rálövöm, és egy jó tűzfallal kiegészítve szépen elvan.
Egyébként a lassulást más is okozhatja, pl a lemezöredezettség. Szánj rá heti fél órát (52%-os töredezettségnél sem dolgozik annál többet) és futtasd le az Auslogics Disk Defragot hetente, akkor nem lesz gond.
Én most raktam újra a gépet miatta.
Szóval sz*rt ér,de azt nagyon :))
Az ingyenesek közt a legjobb...
én Kaspersky IS 2011-et használok. Már 4 éve használok Kaspersky IS-t több gépen is, és még semmi sem jött be egyikre se, pedig én mindent csinálok a gépen, progtól hackelésig.
17.08 Tört Kaspersky-t használsz?
(bocsi tudom nem ide tartozik)
Sokat átenged sajna...
Ma bekapcsoltam a gépem, mire az ikonján láttam, hogy hibát jelez. Öt védelem ki volt kapcsolva.
(Nem ide tartozik. Mit ajánlotok helyette? Ingyeneset, mert törtet nem akarok! AVG-t és Avirát annyira nem akarok, MSE jobb? Bocsi az OFF-ért...)
Már elegem van abból, hogy semmit se talál meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!