Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nem értem. Soha nem volt a...

Nem értem. Soha nem volt a gépen Super Anti Spyware. Akkor?

Figyelt kérdés

Ilyen bejegyzés van az Eseménynaplómban:

Esemény típusa: Hiba

Esemény forrása: Service Control Manager

Esemény kategóriája: Nincs

Esemény azonosítója: 7026

Dátum: 2011.04.15.

Idő: 7:53:16

Felhasználó: -

Számítógép: ADMIN-xxxxxx

Leírás:

A következő boot- vagy rendszerindító illesztőprogram(ok) nem indult(ak) el:

SASDIFSV

SASKUTIL

A Google szerint ez a két fájl a Super Anti Spyware "tartozéka". Ami soha nem volt a gépemen.

Everesttel megnéztem a drivereket,és tényleg szerepel mind a kettő,mint kernel illesztőprogram.

Akkor hogy kerül oda?

2011. ápr. 15. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Valamit letöltöttél, azzal együtt jött le. Pl. a Spyware Terminátorral lejön az Ask Toolbar, vagy a LibreOffice-al a Microsoft Visual C++ 2008. Töröld és kész.
2011. ápr. 15. 19:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Törölném,de nincs honnan...csak tudnék róla,ha lejött volna valamivel..azért nem vagyok kezdő. :)

Sys fájlként sem szerepel egyik sem a Windows mappában.

Csak a registryben van nyoma,meg az eseménynapló óbégat miatta.

2011. ápr. 15. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:
origo szoftverbazis-ból szedd le ezt a programot: Revo Uninstaller! Telepítsd és használd! Az összes számítógépen lévő programot kimutatja! Ha törlni akarsz válaszd a speciális módot! Visszakeresi az utána hátramaradt fájlokat! Nekem is az van, ár vay 1 éve azt használom, és eddig nem volt rá panasz! Semmilyen lefagyás, semmilye indulási hiba vagy probléma! Töltsd le megbízható program!
2011. ápr. 17. 09:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Van Revo-m...de semmi,de mióta kitöröltem manuálisan a registry-ből a kucsokat,nem dumál az Eseménynapló. És az Everest se látja a driverek között.

De van egy olyan érzésem,hogy a WinXP alá feltett Ubuntuval került oda.

2011. ápr. 18. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!