SEGÍTSÉG! A gépem vírusos, nem tudom mit tegyek?
Avast vírusírtóm van, ami talált is vírust a gépemen és karanténba is helyezte azokat.
De a probléma nem szűnt meg, felugró ablakok jelennek meg, és írják ki, hogyaz url cím vírust tartalmaz (pedig csak a facebookon vagyok fent esetleg- semmi más).
A szolgáltató már értesített is, hogy vírusos a gép és kapcsoljam le az internetet róla, mert különben a többi gépet is megfertőzheti (wifi).
Külföldön vagyok, közös internetet használok másokkal, nagyon fontos lenne számomra a napi internethasználat.
Mit tehetnék? Holnap mindenképpen le kell már kapcsolódnom a hálózatról...
Ez a gond?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__1..
Megoldás a sorokban rejlik.
Ha valóban vírussal van dolgod, akkor pedig ez lehet a megoldás:
letölt, lemezre kiír, bootol, aztán örül egy vírusmentes gépnek
először is köszi a gyors választ!
nem tudom, hogy ugyanez lenne-e a problémám, mert ha épp nem is használom a netet, akkor is kijön a piros ablak, hogy az avast vírust érzékelt.
most egy ideje nyugi van (lekopogom), de nem tudom meddig lesz ez így.
a programot amit belinkeltél mindenesetre letöltöm. most még nincs dvd-m, de holnap beszerzek egyet és megcsinálom.
fél napot megleszek net nélkül.
ha ez sem jön be.... nem tudom mi lesz, de reméljük a legjobbakat.
köszi a segítséget! :)
ja és miután feltetted ezeket azonnal frissítsd a kereső programot hogy friss adatbázissal keressen
(eset-nél ezzel kezdi)
köszi a linkeket!
az eset-et el is kezdtem csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!