Ingyenes antivirus program?
AVG, Avira, Microsoft Security Essentials
De hivatalos oldalukról, vagy maximum a download.cnet.com-ról!
Sokan szidják az Avastot, és az AVG-t, is, épp, ahogy sokan dicsérik is. Mindkettővel használtam hosszabb ideig problémamentesen a gépet (Avast 4.x-el 4 évig kisebb megszakításokkal, 5 alatt háromszor kellett újratennem a gépet fél év alatt, AVG 2011 free alatt semmi gond nem volt, de Kaspersky alatt nagyobb biztonságban érzem a gépet, ez is megoldható ingyen, törés nélkül).
Viszont minden vírusirtónál többet ér egy óvatos, és tájékozott user. Ha nem vagy biztos a dolgodban egy fájlt illetően, akkor töltsd fel a virustotalra, és megmondja, biztonságos-e, vagy nem. Így olyasmiket is ki lehet szűrni, ami mellett egy, vagy több av elmenne. + Havonta nézesd át a gépet az ESET , vagy bárlemyik más cég online scannerével, pár hetente futtass le egy Malwarebytes ellenőrzést (ingyene verziója tökéletes a célnak, kézzel frissíted előtte), és nem lehet gondod a géppel.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:41
Szia.
Erdekelne hogyan lehet megoldani hogy tores nelkul hasznaljad a Kaspersky-t lehetoleg IS-t.
Koszi elore is a valaszt.Egyebkent en is Avastot hasznalok kiegesziteskent Spyware Terminator, Emsisoft Anti Malvare, Malwarebytes kemporgi irto valamint Comodo tuzfalat.Kerdezo ezen programok mind ingyenesek es tudnak magyarul
Köszi a hasznos válaszokat.
Nem szoktam sok dolgot letölteni, pont a vírusok miatt, szóval úgy érzem elég a Microsoft Security Essentials is, csak attól félek inkább, hogy valaki belemászik a gépembe pl mikor ingyenes Wifi hálózaton vagyok, vagy hasonlók...nem tudom, még, hogyan lehet vírusokat bejuttatni a gépbe, mert letölteni tényleg figyelek, hogy csak olyat töltsek le, amiről tudom, hogy biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!