Mate0117 kérdése:
Mit gondolsz az AVG 2011 free -ről?
Figyelt kérdés
Mivel az Avira AntiVir free nem frissített rendesen win 7en ezért lecseréltem erre...
Mit gondolsz róla?
a válaszokat köszi :)
2011. ápr. 5. 18:04
1/4 anonim válasza:
Én 4 éve AVG-t használok és elégedett vagyok vele. Egyáltalán nem lassítja a gépet, pedig nem egy izomkolosszus. Jelenleg a 2011-est használom. Napi frissítés, link scanner, stb. Nekem bevált és tetszik.
2/4 anonim válasza:
Az előzővel egyetértek. Igaz, nekem az Internet Security változat van, de nagyon jó kis vírusírtó, ha nincs semmi veszély, csendben figyel a háttérben, és nem zabálja az erőforrásokat. Nekem is bevált.
3/4 anonim válasza:
Hát, én NEM ajánlanám. Használtam egy ideig, de ezalatt szó szerint elleptek a vírusok, újra is kellett telepíteni a windowst kétszer is. Átálltam Avast-ra (Free verzió) és azóta nincsen semmi bajom. Arról nem is beszélve hogy az AVG elég sokat eszik a CPU-ból.
4/4 anonim válasza:
Amondó vagyok, hogy erőforrás kimélőt kell választani (avg is ilyen), ha nagyjából értelmesen böngészel/töltesz le akkor nincs probléma a legtöbb virusirtóval .)
Bár én személy szerint Avast Home-versiont használok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!