Milyen a Microsoft Security Essentials?
Mennyire jó a vírus adatbázisa?
Összehasonlítás más vírusirtókkal.
Mi tetszik benne?
Mi nem tetszik benne?
Egyéb vélemények...?
A válaszokat köszi!
Megmondom őszintén: Ez az amit még soha nem teszteltem.
Független teszek viszont igen, de nem végzett olyan jó helyen, viszont rossz helyen sem. Olyan középkategóriás.
Köszi! (megy a zöld)
Ettől eltekintve szívesen várom a további véleményeket.
Mit kell gondolkozni a vírusirtókon??
De ha érdekel ezek az ismertebbek és sztem nem kell megfigyelni az Antivírusokat, mert valami ilyesmi lehet az állása, legalábbis nekem eddig ez:
Windows Defender*
Virus Buster *
F-Secure**
AVG free** (már az is rossz, hogy free)
Norton Antivirus**
F-Prot**
Norman Virus Control***
Avira Antivir *** (sztem az egyik legjobb free vírusirtó, bár sok a téves riasztása)
Trend Micro AntiVirus *** (állítólag nagyon jó, de engem zavar, hogy még csak angol verziót találtam)
Panda****
Kaspersky**** (orosz masina, de elég megbízható, bár nagyon lopja a memóriát)
Avast***** (az egyik legjobb, de csak akkor ha nem free)
NOD32***** (szintén az egyik legjobb)
EZT A LISTÁT SENKI NE VEGYE BIZTOSRA, HISZ EZ SAJÁT TAPASZTALAT, ÉS EGYIK CÉGET SEM AKAROM LEÍRNI!!
Előttem íróval egyetértek.
Én is így listázom annyi különbséggel, hogy NOD32 helyett inkább Smart Security (aki nem tudná ez NOD32, tűzfallal és levélszemétszűrővel)
Ami fontos: Crackelt, Fixelt antivírusok alapján le vonjatok le soha következtetést, mert messze nem úgy mennek mint amúgy. ESET termékek esetén magazinos licencekkel kell legális szerverről frissíteni úgy tökéletes.
A(z) Microsoft Security Essentials mivel Microsoftos mindenre riaszt amire nem kéne arra is. ESET meg csak ami valóban kárt okoz Nekünk, nem a Microsoft anyagiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!