Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vipre Antivirus Premium...

Vipre Antivirus Premium nektek is lefagy néha?

Figyelt kérdés

Ahányszor óra mellett a jelére kattintok betöltődik vezérlőpultja lefagy beállításokhoz megyek szintén.Elég ha elhúzok előtte egy ablakot szintén.

[link]

[link]

[link]

Akik még használjátok veletek is előfordul ilyen?

Előre is köszi a válaszokat.

2011. márc. 9. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem tökéletesen fut, Premium AntiVirus-om van, életre szóló licencel.Ha eredeti, keresd fel az ügyfélszolgálatot, vagy installáld újra, hátha attól megjavul.
2011. márc. 9. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Használtam gyenge gépen nagyobb igényű írtót, hasonló tüneteket produkált. Ha a géped megfelel a követelményeknek, akkor próbáld újratelepítani, ha nem, akkor vegyél búcsút tőle, és keress mást.
2011. márc. 9. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
én a helyben nod32 tennék fel meg Deep.Freeze.Standard.6.52.020.2735 meg comod kombot tennék fel de amugy nekem sem fagyot sohasem a vipre
2011. márc. 10. 16:38
 4/4 Simansky válasza:

Hi!

Nálam is gond nélkül fut a VIPRE már jó ideje, de ha gongod van a progival,van egy diagnosztika cucc a névjegy fülön, futtasd le és küld el az ügyfélszolgálatnak, abból kiderítik miért fagyizik.

2011. márc. 16. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!