Melyik a legjobb vírusirtó?
Eddig avastot használtam próbaverzióban. Sokan azt mondják, hogy ez sem a legjobb.
Mennyire megbízható a torrent oldalakról letölthető avast pl.? Mert van egy pár példány belőle.
ami tuti
Michrosoft Security Essencial és a Norton egy szar.. ezeket soha...
tapasztalat..... nemrég vettem új laptop(280k) eredeti oprendszer... semmi vírus nem volt fent (Michrosoft Security Essencial) szerint de g*ci lassú volt a gép
felraktam a nod32-t 9 vírust talált :O
a Norton meg nekem sose tetszett.. régi gépemen volt.. hát bekaptam vele egy trójait..
én nod32-őt használok ... így nekem ez a legjobb..
avastot még nem használtam
Ha torrentről akarod beszerezni, hajrá. De ha utána kapsz valami kis ajándékot, amit a formázás sem pucol le a gépedről, magadra vess. A torrent alapban szép és hasznos dolog, de nem akkor, ha a gépet kell megvédeni, legalább a véédelem legyen legális.
Avastról váltottam AVG-re, nekem nagyon pozitív csalódás volt (több minden megfordult már nálam, köztük MSE, Nod is, egyikkel sem voltam megelégedve). Egy jó tűzfal AVG mellé (ha win 7-d van, akkor azé, ha nem, akkor Comodo vagy ZoneAlarm), aztán megvagy ingyen, és legálisan.
a nod nem olyan jó, mint ajánlják... sokmindent átenged...
kicsit körülményes, és gyakori crack-elést igényel az állandó ellenőrzések miatt, de a biztos védelem a kaspersky internet security. Torrenteken megtalálható:)
"Csak egy kérdésre válaszolj, légy szíves... Melyik az a funkció, ami csak a fizetős avast!-okban van, és neked feltétlenül szükséged van rá???!?!?!??"
Eddig nem én "gondoztam" a vírusirtót, ezért abszolút semmit nem tudok ezekről a programokról.
Köszi mindenkinek. Könnyebb dolgom lenne, ha mindenki egy programot mondana tökéletesnek:) de akkor a torrentet hagyom ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!