Ajánlj virusirtót? Akár ingyenes, akár fizetőset! Tapasztalatok alapján ha lehet.
Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 12:55
11/16 anonim válasza:
Ha ingyenest szeretnél avast! FREE Antivirus , esetleg valami tüzfall mellé ( csak XP-n a tüzfa l ,a Win 7 re már nem kell mert a Win7 alaptüzfala megfelelő ) pl :Comodo vagy Zone alarm és ha fizetőst szeretnél akkor Kaspersky Internet Security . Mindkettőt használtam ám most az avast!-ot használom mertvan annyira hatékony mint a Kaspersky és ingyenes ! ( Jó tanács : AVIRÁT SOHA NE HASZNÁLJ MERT AMELLETT MINDIG MEGTELTEM VÍRUSSAL ! ! !)
12/16 anonim válasza:
hamis kódokkal csúnyán ráfázható,mert az a "frissítés" nem az a frissítés ami kellene - Te egy állati nagy n00b vagy csak ennyit. Ami a kérdést illeti, Kaspersky-t ajánlok. Miért? Több mint 300 millió felhasználó, Európa legnagyobb és leggyorsabban reagáló központja egyben. Megbízható és mert kb. 6 év alatt nem volt még amiért ne ajánlanám. Annyit kikötnék, hogy vírusirtót NEM crackelünk van ahhoz más mód is...
13/16 anonim válasza:
Én avastot használok már nagyon régóta. A 4.8-astól kezdve a jelenleg legújabb 6.0-ás kiadásig. Egyik verzióval sem volt gond + még ingyenes is. Azonnali letöltés:
14/16 anonim válasza:
az ingyenes cuccokkal csak áltatjátok magatokat.
15/16 anonim válasza:
"hamis kódokkal csúnyán ráfázható,mert az a "frissítés" nem az a frissítés ami kellene - Te egy állati nagy n00b vagy csak ennyit"
Szerintem a "noob" téged illet mint mást.
Ha valamit nem tudsz,nem kell fitogtatni.. Mellesleg google, okos tojás és meg tudod mi az igaz és mi nem..
Ha meg nem tetszik ha valaki leírja a dolgot,nem kell észrevenni :)
Szint úgy ESS-t ajánlóm EREDETI licenssel,ha fizetős.
Kasperskyt max,akkor ha nem írsz sűrűn lemezt,és persze van is géped hozzá.. :)
Ingyenesek közül Avast vagy MSE-t. Avira sem oly rossz,de sűrűn besz*rik soknál a frissítés állítólag..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!