Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ajánlj virusirtót? Akár...

Ajánlj virusirtót? Akár ingyenes, akár fizetőset! Tapasztalatok alapján ha lehet.

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 12:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
AviraPremium, nekem ez vált be. Gyors és amennyire meg tudom ítélni hatékony is, de erre inkább tesztek tudnak válaszolni...ha tudnak, mert sokan megkérdőjelezik. [link]
2011. márc. 5. 13:00
 2/16 anonim ***** válasza:
Én a VIPRE: Premium AntiVirus-t ajánlom.Hogy miért is, rendkívül gyorsan keres és talál.A gépet abszolút nem lassítja, keresés közbe legrosszabb esetben 50%-ra esik a CPU-m.Napi vírusdefiníciós adatbázis frissítés érkezik(napi 3x darab általában).Tűzfala nagyon jól dolgozik, egy panaszom se volt rá.Ha valami gond adódik, az ügyfélszolgálat nagyon segítőkészen segít nekünk magyarul is akár.A legjobb, hogy egyszeri vétellel is meglehet venni, mindössze 24 990 Forintért az életre szóló licenc-et: [link]
2011. márc. 5. 13:01
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

ESET Smart security csak is eredeti licensel (újságba van havi kód..) más hamis kódokkal csúnyán ráfázható,mert az a "frissítés" nem az a frissítés ami kellene :)

Amióta van használóm,nem volt gondom vele.Hetente-két hetente malwarebytes lefuttatás,vagy super antispyware.

Avira jó is meg nem is,soknál az a panasz,hogy beszarik a frissítése,és nem frissít tovább :\

Vipre jó irtó,ha nem jönne rá néha a proci evés és ne fogná vissza kicsit a dolgokat a gépen.

Sok félét kipróbáltam már szinte tudom melyiknél mi különbségek vannak..

Maradtam a beváltnál.(azelőtt ockódtam én is tőle)

2011. márc. 5. 13:17
 4/16 anonim ***** válasza:
Kezdettől fogva, azaz 3. éve a Kasperskyt használom és nagyon megvagyok vele elégedve.
2011. márc. 5. 13:22
 5/16 A kérdező kommentje:
spyware terminator+clamav tapasztalatok? :)
2011. márc. 5. 13:49
 6/16 anonim ***** válasza:

Hosszas kalandozás után én AVG 2011-el értem révbe, pillanatnyulag egy sem felel meg jobban az igényeimnek.

Ebből is látszik, hogy az av-k igny és userfüggők, ami az egyiknek bevált recept, a másiknak szóba se jön. Legjobb, ha kitapasztalod, melyika legjobb a netezési szokásaidhoz. Spyware Terminatorról hallottam, hogy jó, de még nem próbáltam.

2011. márc. 5. 13:54
 7/16 anonim ***** válasza:

Ingyenesek jók, AVG, Avira megfelelnek neked... Nem kell otthonra csúcs-fizetős védelem.

És futtasd néha a Malwarebytes'-t. Előtte frissíteni kell, kivétel az első alkalom.

Amúgy a ClamAV-nek nincs állandó védelme.

2011. márc. 5. 15:23
 8/16 anonim válasza:
Microsoft Security essentials 3 éve használom nálam ez vált be (magyar) könnyen le lehet rajta igazodni
2011. márc. 5. 17:09
 9/16 anonim ***** válasza:

A ClamAv nagyon gyenge hatékonyságú, rengeteg fals riasztást ad. Szimpatikus, hogy szabadszoftver, de ennyi. A Spyware Terminator alatt használható on-line módban is, úgy talán van értelme, mert magának a Spyware Terminatornak van egy viselkedés alapú védelme is.

De én inkább maradok a Comodo+avast kombónál.

A tapasztalat részével nekem az a bajom, hogy 4 év alatt sok vírusirtó megfordult a gépemen(Norton, AVG,Eset, avast, Comodo tűzfal), de vírus egy se, csak egy-két nemkívánatos program, pár fals riasztás (Eset alatt), két blokkolt weboldal (1 Eset+1avast).

Szóval a netezési szokásokon, meg a szerencsén is sok minden múlik.

2011. márc. 5. 22:18
 10/16 anonim ***** válasza:
ha XP van a gépeden a kor nod32 Comodo és Deep.Freeze.Standard.6.52.020.2735 ha win7 az utolsó nem kell
2011. márc. 11. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!