Ajánlj virusirtót? Akár ingyenes, akár fizetőset! Tapasztalatok alapján ha lehet.
ESET Smart security csak is eredeti licensel (újságba van havi kód..) más hamis kódokkal csúnyán ráfázható,mert az a "frissítés" nem az a frissítés ami kellene :)
Amióta van használóm,nem volt gondom vele.Hetente-két hetente malwarebytes lefuttatás,vagy super antispyware.
Avira jó is meg nem is,soknál az a panasz,hogy beszarik a frissítése,és nem frissít tovább :\
Vipre jó irtó,ha nem jönne rá néha a proci evés és ne fogná vissza kicsit a dolgokat a gépen.
Sok félét kipróbáltam már szinte tudom melyiknél mi különbségek vannak..
Maradtam a beváltnál.(azelőtt ockódtam én is tőle)
Hosszas kalandozás után én AVG 2011-el értem révbe, pillanatnyulag egy sem felel meg jobban az igényeimnek.
Ebből is látszik, hogy az av-k igny és userfüggők, ami az egyiknek bevált recept, a másiknak szóba se jön. Legjobb, ha kitapasztalod, melyika legjobb a netezési szokásaidhoz. Spyware Terminatorról hallottam, hogy jó, de még nem próbáltam.
Ingyenesek jók, AVG, Avira megfelelnek neked... Nem kell otthonra csúcs-fizetős védelem.
És futtasd néha a Malwarebytes'-t. Előtte frissíteni kell, kivétel az első alkalom.
Amúgy a ClamAV-nek nincs állandó védelme.
A ClamAv nagyon gyenge hatékonyságú, rengeteg fals riasztást ad. Szimpatikus, hogy szabadszoftver, de ennyi. A Spyware Terminator alatt használható on-line módban is, úgy talán van értelme, mert magának a Spyware Terminatornak van egy viselkedés alapú védelme is.
De én inkább maradok a Comodo+avast kombónál.
A tapasztalat részével nekem az a bajom, hogy 4 év alatt sok vírusirtó megfordult a gépemen(Norton, AVG,Eset, avast, Comodo tűzfal), de vírus egy se, csak egy-két nemkívánatos program, pár fals riasztás (Eset alatt), két blokkolt weboldal (1 Eset+1avast).
Szóval a netezési szokásokon, meg a szerencsén is sok minden múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!