Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi a véleményetek az avast!...

Mi a véleményetek az avast! 6-ról?

Figyelt kérdés
Aki ismeri, használja... :)
2011. márc. 2. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem bevált , már kb 1 éve ezt használom , a 6 al csak az a bajom (2 napja frissítettem erre kb) ha e akarok játszani egy videót , ajánlja hogy játszam le "zárt környezetben" és ezt mindig megkérdezi , biztos ki lehet kapcsolni , de még nem kerestem meg.... amúgy megbízható kis program , be is jelez néha hogy fogott valamit , és felajánlja hogy törlöd karanténba rakod , semmit nem csinálsz stb. szerintem ha felrakod nem fogod megbánni
2011. márc. 2. 21:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Használom, csak érdekel mások véleménye is róla. :) Nekem a legjobban a webhely-blokkoló tetszik, használható reklám-blokkolónak is. :)
2011. márc. 2. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem jött be (nem csak nekem),mert kissé gyenge egy védelem bár ingyenestől mit várhatunk :)

Webhely ellenőrzője meg sűrűn be sz*rik :\

2011. márc. 2. 23:24
 4/8 asddaasdda ***** válasza:

az avast!6 nem jó bocs

1. ok nem birja a 60mb fáljt karanténba tenni mert elvileg kevés hely vanneki

2.ok állandóan(magától ha csak kinem kapcsolod) frisit és nem tudni mit tölt le

3. ok a pénzes verzió tud többet a free keveset

2011. márc. 2. 23:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be, mert: a felismerése egyáltalán nem javult, többet eszik, ha nem tudod jól beállítani, iszonyatosan fogja a gépet, a sandbox csak addig jó, amíg ki van kapcsolva, a userre épít (pl a webvédelem új funkciói, vagyis, ha a user tök sík hozzá és nem tudja beállítani, akkor semmit sem érnek)... Össz-vissz az új verzió engem elüldözött az Avasttól.
2011. márc. 3. 11:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Kettőtökre reagálnék egyben, ha nem gond:

Az, hogy fogja a gépet, az igaz sajnos. Főleg a Win7 64 jelent neki problémát - nemcsak saját tapasztalat, általában a win7 64 felhasználók írják, hogy az avast fogja/fogta a gépüket. Én végül is megszoktam.

Az, hogy automatikusan frissít, az szerintem egy vírusirtó dolga. Meg lehet benne bízni, adatbázis-frissítést tölt le.

Mindegyiket be lehet állítani kézi frissítésre, aztán az ember elfelejti...

Ha az avast!-ban van kevés dolog (a free-ben a fizetőshöz képest), és nagyon le van butítva, akkor mit mondjuk a többi ingyenesről? Azok még jobban le vannak....

A proaktív képességei, nem tudom, javultak-e. Csak egy hete adták ki, azóta van "Engedélyez" helyett "Automatikus döntés"-en alapértelmezettként a Viselkedés védelem, és azóta létezik Auto-Sandbox.

Szerintem egy hét alatt nem kell/szabad leírni.. Egyrészt, a későbbi build-ekben fog ez sokat javulni, másrészt... egy hét nem elég idő a teszteléshez sem. :)

Félreértés ne essék, nem vitázni akartam, nem azért tettem fel a kérdést, hogy rátámadjak a válaszolókra. Így nem is ez volt a szándékom, csak reagáltam...

2011. márc. 3. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:

én 2 hete cseréltem le a Nod32-őt Avast -ra

xp-m van és ez fele annyi memóriát használ

2011. márc. 6. 01:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon is jó program én már a 4.8-astól használom a 6.0-ig. Aki előttem meg írta hogy 60 mb fájlt nem tud karanténba tenni az baromság. 256mb a karantén mérete amit növelni és csökkenteni is lehet. Komolyan nagyon jó program, regisztráltam és azóta csak akkor szólal meg ha vírust blokkolt. Ami nagyon tetszik benne az a nagy testreszabhatóség, na meg az hogy ingyenes. Márpedig ehhez képest jó a védelme.
2011. márc. 12. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!