Mi a véleményetek az avast! 6-ról?
Nem jött be (nem csak nekem),mert kissé gyenge egy védelem bár ingyenestől mit várhatunk :)
Webhely ellenőrzője meg sűrűn be sz*rik :\
az avast!6 nem jó bocs
1. ok nem birja a 60mb fáljt karanténba tenni mert elvileg kevés hely vanneki
2.ok állandóan(magától ha csak kinem kapcsolod) frisit és nem tudni mit tölt le
3. ok a pénzes verzió tud többet a free keveset
Kettőtökre reagálnék egyben, ha nem gond:
Az, hogy fogja a gépet, az igaz sajnos. Főleg a Win7 64 jelent neki problémát - nemcsak saját tapasztalat, általában a win7 64 felhasználók írják, hogy az avast fogja/fogta a gépüket. Én végül is megszoktam.
Az, hogy automatikusan frissít, az szerintem egy vírusirtó dolga. Meg lehet benne bízni, adatbázis-frissítést tölt le.
Mindegyiket be lehet állítani kézi frissítésre, aztán az ember elfelejti...
Ha az avast!-ban van kevés dolog (a free-ben a fizetőshöz képest), és nagyon le van butítva, akkor mit mondjuk a többi ingyenesről? Azok még jobban le vannak....
A proaktív képességei, nem tudom, javultak-e. Csak egy hete adták ki, azóta van "Engedélyez" helyett "Automatikus döntés"-en alapértelmezettként a Viselkedés védelem, és azóta létezik Auto-Sandbox.
Szerintem egy hét alatt nem kell/szabad leírni.. Egyrészt, a későbbi build-ekben fog ez sokat javulni, másrészt... egy hét nem elég idő a teszteléshez sem. :)
Félreértés ne essék, nem vitázni akartam, nem azért tettem fel a kérdést, hogy rátámadjak a válaszolókra. Így nem is ez volt a szándékom, csak reagáltam...
én 2 hete cseréltem le a Nod32-őt Avast -ra
xp-m van és ez fele annyi memóriát használ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!