Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ki milyen tűzfalat ajánl?...

Ki milyen tűzfalat ajánl? Lehetőleg magyar. Comodosok kiméljenek (:

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 11:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szerintem Eset semmi féle képen se... Vagy nem is kell tűz fal, (Linuxra tényleg fölösleges a vírusirtó is.).... Ha jó vírusirtód van akkor nem kell fal... nekem avast tökéletesen működik... mindenhogy..
2011. márc. 4. 11:21
 22/28 anonim ***** válasza:
Manapság MINDEN gépre kell tűzfal, mert már a Linux-ra és a MAC-ra is írnak vírusokat, hiába hiszik azt sokan, hogy nem.
2011. márc. 4. 14:44
 23/28 anonim ***** válasza:
Egy jól beállított Tűzfalnak, nem csak az a funkciója, hogy az adathalászatot, kémprogik települését stb. meggátolja, hanem nagyon jó reklámblokkoló és reklámszűrő is egyben, ezáltal felgyorsítja a böngészés sebességét azzal, hogy a sok reklámképet, felugró ablakot stb. naponta frissülő feketelista alapján, be sem engedi töltődni!
2011. márc. 4. 14:49
 24/28 alfonz64 ***** válasza:

"mert már a Linux-ra és a MAC-ra is írnak vírusokat, hiába hiszik azt sokan, hogy nem."

Igen ám csak nem tud vele semmit kezdeni mert mindenhez jogosultságot kell adni, amúgy a linuxban beépített tűzfal van, ami jól is működik.

2011. márc. 4. 19:13
 25/28 alfonz64 ***** válasza:

"mert már a Linux-ra és a MAC-ra is írnak vírusokat, hiába hiszik azt sokan, hogy nem."

Amúgy főleg azért írnak vírusirtókat mert ha windowsos gépen is nézegeted amit Linux alatt csinálsz a vírus ugyan úgy megtalálható lesz rajta csak a linuxos gépnek nem lesz baja. Az a különbség a Linux és a Windows között hogy a Linuxnál akár 1-2 órán belül javítják a hibát, addig Windowson majd talán a havi frissítéssel de van olyan hiba amit még mindig nem javítottak de már 3-4 éves.

[link]

[link]

2011. márc. 4. 19:23
 26/28 anonim ***** válasza:

tűzfal már több szakit is megkérdeztem, nem szükséges! Kém program és hálózat védelem tökre szükségtelen ha jó vírusirtód van!. Mert az is tudja ugyan azt. Lásd Avast! Nod is tudja talán, de azzal csak a baj van.. Avast4ever :)

(én sem használok tűzfalat, csak az alap windowsosat és minden oké!) ;)

2011. márc. 5. 09:33
 27/28 anonim ***** válasza:
Én is sima Windows XP tűzfalat használok, avast mellett és nincs gond!:-)
2011. márc. 5. 10:50
 28/28 anonim ***** válasza:
Kábeles nethez elég a Windows7 tűzfala, de aki bármilyen MOBILNETET (mobiltelefonnal, USB modemmel stb.) használ, az nem mondhat le az erős tűzfalról. TCP/IP klienten keresztül proxy NÉLKÜL, közvetlenül kapcsolódik a netre. Életveszélyes.
2011. márc. 5. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!