Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ki milyen tűzfalat ajánl?...

Ki milyen tűzfalat ajánl? Lehetőleg magyar. Comodosok kiméljenek (:

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 11:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ha az ESET Smaret Security 4-ről 4.2-re frissitesz, újra kell konfigurálni a védelem beállításait. A letöltött ESS-t is be kell állítani.
2011. febr. 26. 17:28
 12/28 touchwiz válasza:
ZoneAlarm
2011. febr. 26. 18:21
 13/28 anonim válasza:
Én a Gufw-t használom. Magyar felület, sok előre felkínált lehetőség közül választhatok. Egyszerű, könnyű, szeretem :)
2011. febr. 27. 20:22
 14/28 anonim válasza:
nem kell szoftverikus tűzfal... végy egy routert oszt jól van...
2011. febr. 28. 14:09
 15/28 anonim válasza:

"nem kell szoftverikus tűzfal... végy egy routert oszt jól van..."

a router nem helyettesíti a szoftveres tűzfalat, a két dolog egészen más

2011. márc. 3. 07:07
 16/28 anonim ***** válasza:
Én már lassan vírusirtót sem használok. A Windows tűzfal egész jó, de ha van egy jó vírusirtód mint pl avast, akkor nem lesz semmi gond.. NEkem Avast és Malware Anti-m van, ez a kettő jól véd. Az avast szól, ha egy oldal akár nem megbízható, de ugyan így bármely fájlról/letöltésről.. A Malware pedig megbízhatóan 5-6óra teljes vizsgálat után csak a jelentést küldi, hogy talált e vírust, és sikerült e kiirtani...
2011. márc. 3. 10:28
 17/28 alfonz64 ***** válasza:
Nem értem linux alá minek tűzfal, meg vírusirtó :)
2011. márc. 3. 18:37
 18/28 alfonz64 ***** válasza:
Amúgy én win7 alatt is a "Comodo Firewall Pro 2.4" -használom, nekem soha nem volt vele gondom igaz ez egy elég régi darab. Az volt a gondom más tűzfallal hogy be kellett állítgatni, ez meg az elejétől megkérdezgeti mi van és hozzáadod a kivételekhez aztán nem kérdezget többé. Ja az ESET Tűzfal is állítgassam tanuló,meg hozzáértő meg egyéb, ha meg csak elindítod nem fog semmit, meg pár programot nem enged ki IDEGESÍTŐ egy valami.
2011. márc. 3. 18:44
 19/28 anonim ***** válasza:
ESET túzfalán torrentet így kell beállítani. Automatikus szűrés, kivételekkel.
2011. márc. 3. 20:04
 20/28 Simplicity válasza:
MINDENKÉPPEN ESET Smart Security 4
2011. márc. 4. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!