Avast-hoz valaki tud ajánlani lehetőleg egy jó kis tűzfalat? (Comodon kívül. )
ezzel az a baj,hogy már nem fejlesztik
2009-es
az uj outpost free meg már vírusirtóval van együtt
pc tools ingyenes tűzfalát sem fejlesztik már
online armor nem updatel csak manuálisan
ezért ajánlottam a zone alarmot
Ha már nem comodo,bár én amellett vagyok
lehet, hogy a Comodo free verzióját már nem fejlesztik, de ettől még, naponta automatice frissítik az adatbázisát!
(és jó biztonság védelemi beállítás esetén sem, terheli le, még a gyengébb gépeket sem!)
Comodoról annyit, hogy néha rájön a prociehetnék, néha, ha olyanja van, beállítja a gépet, és onnantól se ki, se be, és ha az ember nem jön rá, hogy egy egyszerű uninstallálás megoldja a gondot, simán azt gondolhatja, hogy a windowsnak kampó, és újratelepít. Nem azt mondom, hogy nem véd jól, mert véd, nem is akárhogy, de ha ebből engednem kell, hogy a gép normálisan működhessen, és ne kelljen félnem, mikor nem fog legközelebb elindulni, akkor inkább megválok tőle.
Outpost régen jó volt, én is használtam, de mióta azok is beálltak a sorba(vírusirtó integráció, korábbi verziók támogatásának megszüntetése), elbúcsúztunk.
ZoneAlarm-nál jobb mindenféle sallangtól mentes, kis rendszerigényű, ingyenes tűzfalat én még nem találtam.
a comodot fejlesztik,szerintem te az outpostra gondolsz
azt is fejlesztik,de mint mondtam csak tűzfal már nincs belőle
az uj már vírusirtós,ahhoz jöhetnek naponta a frissítések
tűzfalat nem frissítik olyan gyakran
a 2009-es elavultságát meg a program modulra értettem
zone alarmot én is támogatom,de a comodo bugjait cáfolom
nálam két éve teljesen probléma mentes
nyílván rendszerfüggő is,de nem is biztos,hogy a tűzfal hibája volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!