Msn-en szerzett vírust hogy lehet letörölni a gépről teljesen?
Msn en kaptam vírust de már nod32, AVG sem szedte le ugyan úgy megvan!
új msnt csináltam semmi ötleteket kérek
Malwarebytes
Vigyázz a vírusokkal!
Egyre jobban elszaporodnak az MSN-es vírusok, amelyek maguktól küldik el a linkeket a partnerlistánkon mindenkinek.
SOHA ne kattints olyan linkre, amely:
* amelyről nem állítja a partnered, hogy biztonságos!
* amelyet egy olyan partnered küldött, aki egyből ki is jelentkezett!
* amely túl csábítóan hangzik! (pl. meztelen képek rólam, Britneyről, stb.)
* amelyet furcsán írt le a partnered! (pl. angolul írt neked egy magyar illető.)
* amelyet többször megkapsz egymás után, de semmi mást nem ír a partnered!
Ilyen linkek például a következők: NE KATTINTS RÁJUK!
www11.ratemynuts.com/myemail
Ha egyszer (véletlenül) megnyitod, akkor a géped fertőzött lesz. Automatikusan letöltődik, és beférkőzik a géped memóriájába. Ezáltal minden partnerednek folyamatosan küldi a vírushoz vezető linket, akik ha nem vigyáznak, rákattintanak, és úgy járnak, mint te.
Ha esetleg mégis elkaptál egy ilyen vírust, akkor itt a megoldás, hogy hogyan szedd le.
Amit tenned kell:
* Töltsd le a CCleaner nevű programot, és töröld le vele minden ideiglenes és használaton kívüli fájlt. Ha ez nem működne, akkor próbálkozz a második variációval.
* Töltsd le az impFIX nevű progit.
* Máskor vigyázz, mire klikkelsz! :)
köszönöm az ötleteket!
úgynézki trójai vírusom van most próbálom írtani
Egyszer az én gépen is MSN vírust kapott.Fogalmam nincs hogy kerülhetett a gépemre mert nemnagyon emlékszek hogy bármilyen linkre rákattintottam volna vagy nemtudom mit csináltam de beszélgetés közben folyton kidobott
először nemtudtam miért csak amikor az egyik imserősömmel beszélgettem és amikor kidobott mondta hogy a gépen küldött neki egy vírusos linket.Még jó hogy ilyen zseni volt és nem kattintott rá próbáltam mindenfélével kiírtani de a végén már a net sem jött be szoval ujratelepítettem a gépet és már Spyware Terminator-t használok.Ez a program nagyon jó Trójai vírusok ellen, kémprogramok ellen is.Mellette + Avast Antivirust használom.Ezek ingyen letölthetők a szoftver bázisból.Nagyon jók ezek a progik.Amióta ezek vannak a gépemen nincs problémám és MSN vírusom sem volt azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!