Hogyan tudom kiirtani a Trója vírust? Nod32-m van, de nem irtotta ki és nem engedi elindítani az internetet.
Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 06:18
11/17 anonim válasza:
Nekem bejött egy trójai vírus.Szerencsére avast-om van.
Remélem egyből kiírtotta és nem kell újraraknom a gépet.
12/17 anonim válasza:
ne reklámozzuk a nod32-őt!!!
vírusokra csak az avast jó!!(kémrogramletávolítóval kombinálva!!)
trójai programra a spyware terminatort javaslom kizárólag csökkentett módban és kikapcsolt rendszervisszaállítással!!!ami után egy alapos avast vizsgálat és 1 bőséges Ccleaner takarítás szükséges!
A Ccleanert minden böngészés után javaslom a gép kikapcsolása elött!!!!
így nem lesz kémprogram a gépen ami indításkor aktivizálódna!hy
13/17 anonim válasza:
csak azoknak, akik úgy gondolják, hogy a nod szart sem ér: [link]
inkább nézz utána valaminek mielőtt okoskodsz, aztán látod, hogy az avast 43%-t ért el.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos információkat.
2011. márc. 29. 21:00
15/17 anonim válasza:
Nekem is van Avastom ( crackelt :D ) es egybol kiszurja a trojan okat.
16/17 anonim válasza:
A Trója nem vírus, VÁROS. A vírusok irtásában pedig a Nod32 a legjobb. Vannak egyéb kártevők is: Trojans, Spyware, Adware, Worms, Keyloggers, Rootkits, Tracking Cookies, Boot, Dialers. Ezek ellen nem találtam jobbat, mint az Emsisoft Emergency Kit-et. Ez egy ingyenes progi.
17/17 anonim válasza:
haver ne halgas erre a sok hülye gyerekre aki azt meri mondani hogy az avast jobb min a nod akkor az már nem ért hozá 1. az avast retenetesen tudja szivni a gépet nyilván nem annyira hogy mást ne tudj futtatni 2. nekem a trojait az avast nem tudta megtalálni de a nod egyböl észrevette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!