Törölhetem a biztonsági mentést kézileg?
Figyelt kérdés
Windows 7 Ultimate-m van, és ajánlotta, hogy készítsek biztonsági mentést. Mondom egye-fene, csinálok egyet a HDD-m adat particiójára, amin csak a fontos adataim (képek, zenék stb.) vannak. Meg is csinálta 20 perc alatt kb., de a folyamat végén kiírta, hogy kész a biztonsági mentés, de vannak fájlok amiket kihagyott, mert ahova tette a biztonsági mentést, ott volt az a mappa, amit ki kellett hagynia (lehet, hogy nem teljesen így volt az üzenet, de a lényeg ez: egyáltalán nem oda tette, hanem egyből az adat particióra, tehát nem valamelyik almappába.) Ez most lefoglal kb. 20 gigát a merevlemezen, és rájöttem, hogy valójában (legalábbis szerintem) nincs sok értelme, és le kéne szedni mert nem kell. Próbáltam a rendszer visszaállítást, mert pont a mentési művelet előtt hozott létre kettőt, az egyik a képfájlé, ami a biztonsági mentés része, legalábbis így tudom, a másik pedig a rendszer automatikus visszaállítási pontja, visszaállítottam a rendszert, arra a pontra, amit automatikusan létrehozott, gondoltam talán letörli a biztonsági mentést, de nem törölte. Megnéztem, 3 új mappa van most a winyón, ezek szerintem a biztonsági mentés fájljai. Kitörölhetem ezeket kézzel, vagy valami másféle módszerrel csináljam? Kérlek segítsetek!2011. febr. 2. 19:29
1/2 anonim válasza:
Simán, én is szoktam a régebbieket.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. febr. 2. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!