Miért írja ki a Windows XP minden egyes bekapcsolás után, hogy ismeretlen szoftverkivétel történt? ( bővebben lent)
Ez a hibaüzenet, amit majdnem minden bekapcsoláskor kapok. Csökkentett üzemmódban nem jön elő a dolog. A féregírtást nem csökkentettben végeztem, a vírusírtást viszont igen, az nem talált semmit. Igen, biztosan a speedbithez tartozik, de azt elvileg már szintén letöröltem, de azért mégegyszer megnézem. Köszönöm.
Így hirtelen 3 ötletem van. A) csökkentett módban próbálod. B) újratelepíted és utána próbálod meg szabványosan leszedni. C) Hiren's boot CD-vel vagy Live Linux-szal (pl. Knoppix) bootolsz és kézzel szedsz le mindent.
Minden olyan fájlról, amit törölsz, legyen valahol másolatod, nehogy eltűnjön valami fontos rendszerfájl. Ha a fenti 3 opció egyike sem válik be, akkor szólj és kitalálunk valamit.
Ez Biztos Hogy Menni Fog:
Start-->Futtatás...---> Ird be Hogy "msconfig"
Utána menj az "Automatikus Índitás-ra" És Jelöld ki Azt a Programot, Amelynek Gyanúsnak Nézzel Ki. (Csak azt a Programot, Mert ha Valamit Kipipálsz pl.: a VideóKártyádnak az Inditó Fájl-át, Akkor Nem Fog Menni a Géped) És Utána (X) és "Újrainditás", És Hogy Ha Még Mindig Kijön Akkor Nem Tudom Mi a Baja, Én Mindig ezt a Megoldást, Használom, Sőt, Egy Vírus-t Kiiktattam Vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!