Hogyan lehet egy e-mail címre trójai vírust küldeni? Lehet-e egyáltalán?
Lehet, csak:
1. ahhoz a vírust először a saját számítógépedre le kell tölteni (nem kell elindítani viszont)
2. A legtöbb víruskereső nem fogja a célszemélynél engedni a vírusos fájlt az e-mailből megnyitni
3. Eleve gyanús lesz az üzenet->törli a célszemély.
Ha online levelezőt használ (böngészőn keresztül, nem pedig a kliens) akkor át se megy... A te szolgáltatód blokkolja, vagy ha nem, akkor az övé.
Ha ő klienst használ - és ha te is -, akkor átmehet a vírus. A vírusirtója azonban lekapcsolhatja.
1. Kapcsold ki a vírusirtód és a tűzfalad!
2. Töltsd le ezt innen: *****
3. Nyisd meg és töröld ki a második sorból ezt a zárójelkkel együtt: (REMOVE THIS)
4. Ha azt kitörölted akkor zárd be a fájlt és amikor kérdés jelenik meg hogy elmenti-e a változásokat akkor kattints az igenre!
5. Nevezd át például erre a fájlt: optimaizer system plugin
6. Menj a levélírásra és kattints a fájl csatolására és a tallózással válaszd ki a fájlt!
7. Már küldheted is!
<Az a lényeg hogy példul freemail-es vagy citromail-os legyen az illető akinek küldöd!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
^Ezt amit írtam csak saját felelősségedre próbáld ki, ne hogy feljelentsen téged valaki vírusküldözgetésért^
Ja és ha elküldted a levelet utána töröld ki a fájlt a gépedről és kapcsold vissza a vírusirtódat!
Nem tudom elhinni, hogy ilyen szar szemét szaralakok élnek köztünk. Ha ilyen tudatlan vagy, és nem tudsz egy ilyesmiket, akkor ne is próbálkozz a vírusokkal. Ennyi!
Egyébként meg minden héten legalább kétszer felteszik ezt a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!